• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Невяна Владинова стана втори вицепрезидент на федерацията

Невяна Владинова стана втори вицепрезидент на федерацията

/КРОСС/ Невяна Владинова прекратява състезателната си кариера заради травма и започва работа във Федерацията по художествена гимнастика. Това стана ясно по време на заседанието на Управителния съвет.

Днес се проведе първото заседание на новия УС на БФХГ. Заседанието беше онлайн поради ситуацията с COVID-19.

Първа точка от дневния ред беше представянето на екипа на президента на БФХГ Илиана Раева за новия четиригодишен олимпийски цикъл.

Тя първо благодари на досегашния си екип, а след това представи по отделно всеки за новия сезон. Първи вицепрезидент остава трикратната ни световна шампионка Мария Петрова. Генерален секретар остава Росина Атанасова. Офис мениджър - Гергана Йорданова. Спортен мениджър - Моника Панайотова. Международни връзки - Йоана Ангелова. Организатор - Емил Гаджев. Финанси и счетоводство - Надя Величкова и Николай Коларов. Адвокат - Кремена Георгиева. Маркетинг и реклама - Юлия Мумджиева.

След като ги представи, Илиана Раева говори пред всички членове на УС за любимката на всички и капитан на индивидуално жени Невяна Владинова. Тя обяви, че поради тежка травма във врата, Неви преустановява спортната си кариера и е изразила желание да работи в БФХГ. Мечтата на красавицата е някой ден да бъде успешен ръководител и иска да се учи и да трупа опит.

Илиана Раева е провела дълъг разговор с нея, харесала е решимостта й и смелостта да заяви как иска да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ.

Всички членове с удоволствие приветстват решението на Неви да продължи пътя си в сферата на Художествената гимнастика.

Невяна Владинова: "Благодаря на Илиана Раева за подкрепата и готовността и да ми помага в пътя, по който поемам. Оттук нататък ще благодаря с действия!", това заяви Неви пред УС.

Илиана Раева: "Харесвам хора, които смело се заявяват! Неви има не само желание, но и качества, които може да развива и един ден да бъде отдаден и прекрасен ръководител. Ще й помагам и ще се радвам да наблюдавам развитието й, в което не се съмнявам. Трябва да се дава път и помощ на младите. Да имат поле за изява, защото тяхната енергия и младост може да бъде много полезна".

Мария Петрова коментира: " Поздравявам Илиана за решението и помощта, която оказва на младите, които поемат по нов път, свързан с гимнастиката! Поздравявам Илиана за пътя, който е поела да приобщава младите към нас и да им помагаме и да ги учим".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.