• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Ренета Инджова: "Заказчиците" са пратили тук Кирил Петков и Асен Василев

Ренета Инджова: "Заказчиците" са пратили тук Кирил Петков и Асен Василев

/КРОСС/ Бившият служебен премиер Ренета Инджова съзря сценарий зад партията на Кирил Петков и Асен Василев. Инджова коментира хипотезата си пред БНР."Заказчиците са пратили тези деца тук. ... Има много белези, които досега говорят за това - канадското гражданство (на Кирил Петков - б.р.), около което само по терлици стъпваме, да не би да развалим нещо", каза Ренета Инджова.

"Искам да кажа на тези млади хора (Петков и Василев - б.р.), идващи отвън, че ще им е доста трудно да се имплантират тук. Ние сме по невежество и по корумпираност елит, който няма равен на себе си, и да не си въобразяват, че могат това да го разрушат", отправи предупреждение към двамата тя.

Инджова прогнозира, че "след изборите България веднага ще приема СЕТА като споразумение, с което ще увеличи количеството страни, които приемат. Ще извършим една полезна работа за сваляне на търговските бариери между ЕС и Канада, която е в изключителен интерес и на двете страни, може би затова не пипаме тази тема".

Инджова продължи с иронията по адрес на новата политическа формация и създателите й.

"Предложението ми е на фона на дизайна, който има логото на новата формация "Продължаваме промяната" да има и едни овчици, които си пасат. Това ще бъде хубава алюзия с миналото ни", каза Инджова, която беше служебен премиер през 1994-1995 г. и активен участник в протестите миналото лято.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Инджова повдига интересни теми, като за СЕТА, например. Не е задължително да е заговор, но и те със сигурност не са политици. Освен това са абсолютно непознати извън твърденията им, че са честни, компетентни и ефективни. За екипите им знаем още по-малко, понеже и екипите сега се формират. Цялото това нещо няма как да е стабилно и да не съдържа изненади, а те обикновено са неприятни.

21.09.2021 07:06:43

Анонимен

Както винаги много точна а истината особенно в днешно време не я обичат.Тоя "филм" вече сме го гледали и най вече с юпитата на дедо Мони -Горския, който нямаше да иска нищо от България но в 1990 год а сега има други мисли в главата си

21.09.2021 06:48:27

Анонимен

Ако не се опита, няма как да стане промяната към добро. Пак ще опрем до Левски „Ако печеля, печели целия народ, ако загубя, губя само себе си”. Горчивата истина е, че по онова време народа провали Левски. Ако се повтори ще се докажем, че сме загубен народ и държава, управлявана от продажници, кариеристи мошеници.

20.09.2021 21:05:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.