• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Тодор Тагарев: Моята интерпретация е много различна от тази на служебния кабинет

Тодор Тагарев: Моята интерпретация е много различна от тази на служебния кабинет

/КРОСС/ Въпрос на интерпретация е дали сме изпълнили решението на парламента за представяне на военна помощ за Украйна. Моята интерпретация е много различна от тази на служебния кабинет. Това каза бившият министър на отбраната Тодор Тагарев в предаването „Говори сега" по БНТ.

По думите му прозорецът, в който страната ни може да окаже военна помощ, вече се затваря. „България може да предостави много - от танкове и бронирани машини, през зенитно-ракетни комплекси от различни видове, оръдия, много неща, които все още са полезни на Украйна, след няколко месеца вече не. Част от тази помощ може да бъде компенсирана от съвместно, оперативно-съвместимо въоръжение или финансово", посочи Тагарев.

В българските складове и поделения по думите му има огромно количество оръжие, което след няколко години ще трябва да бъдат унищожено, за което ще бъде платена огромна сума, подчерта бившият военен министър.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Неморално е самото предоставяне на каквато и да било помощ на Украйна, извън помощта на конкретните бежанци, които наистина се нуждаят от подкрепа. Украйна, щатите и НАТО, подкрепяни от ЕС, са в основата на провокациите довели до войната. Руснаците 8 години се опитваха да я предотвратят.

06.03.2023 09:05:42

Анонимен

Имаше стари боеприпаса, които украинците ни върнаха. Затова изнесохме за милиарди нова продукция от нашите заводи. Танковете ни отидоха в Македония и за скрап. Самите украинци ни благодариха за помощта и не искат повече, защото по-добре от теб имат информация за състоянието на нашата армия. Има и оценки на чуждестранни наблюдатели. Не се и срамуваш от публични изяви с такива манипулативни оценки, които са предназначени за неинформираната ни общественост по въпроси, които са класифицирана информация. Обслужва се чужда пропаганда. БНТ такива кани за прикритие на нечии указания.

05.03.2023 10:26:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.