• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Игра по интуиция, спортна злоба и соло на ламбада - в новия епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“

Игра по интуиция, спортна злоба и соло на ламбада - в новия епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“
Кой печели 50 точки в „колелото на съдбата“ и ще проработи ли магията в играта – гледайте тази вечер от 20:00 ч. по bTV

/КРОСС/ Изключително настървена игра, остри закачки между капитаните, истории за зодии и шоколадови яйца, игра по интуиция и отлично настроение ще забавляват зрителите на „Аз обичам България" - тази вечер (петък) от 20:00 ч. по bTV. В новия епизод един срещу друг ще се изправят отборите на САШО КАДИЕВ, в чийто състав ще блеснат авторката на романа „Образцов дом" - Ваня Щерева и пианистът Евгени Генчев, известен и като „ерген № 2". Срещу тях достойно ще се опълчи отборът на КАМЕН АЛИПИЕВ - КЕДЪРА с младата и талантлива певица Симона Петрова - Mona в състава си, която получи „Златен бутон" в последния сезон на „България търси талант" и победителя от „Фермата 9" - футболистът Костадин Велков - Коко.

Тази цветна, весела, талантлива, начетена и доста знаеща компания, жадна за победа и най-вече за забавление, ще се бори до край за емблематичната и българска награда - пълна щайга с ароматни, червени ябълки. Кой ще жонглира с тях на финала, в чия полза ще „проработи магията" в играта и кой от участниците тази вечер ще се окаже с най-силна интуиция - зрителите ще разберат само след броени часове.

„Как може да задавате футболен въпрос на пианист?", ще се възмути на висок глас Сашо Кадиев, а Кедъра ще се похвали с трима представители на зодия Овен в своя отбор. Коя ще се окаже любимата цифра на Кадиев и Евгени Генчев, и колко добре се справя Ваня Щерева в музикалните загадки, ще стане ясно довечера.

„Ако не ти харесва тук - намери си друго предаване!", ще заплаши един от капитаните водещата Алекс Сърчаджиева, а непрестанното прехвърчане на искри между тях в епизода ще я накара буквално да се оттегли в публиката, докато емоциите на терена се успокоят.

Кой отбор е по-бърз, кой рисува по-добре, кой ще спечели 50 точки в „колелото на съдбата" и ще отгатнат ли участниците вдъхновяващия гост в „Героите сред нас" - гледайте тази вечер в „Аз обичам България" от 20:00 ч. по bTV.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.