• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

15 са жертвите в жилищна сграда в Русия, ударен от Су-34 (Обновена)

15 са жертвите в жилищна сграда в Русия, ударен от Су-34 (Обновена)

Стана известна още една жертва на катастрофата на Су-34, под отломките е открито изгоряло тяло на мъж, съобщиха властите в региона

/КРОСС/ Броят на загиналите след разбиването на военен самолет Су-34 в жилищна сграда в руския град Ейск достигна 15 души, разчистването на отломките на мястото на трагедията е завършено. Това съобщи пресслужбата на руското министерство на извънредните ситуации, цитирана от ТАСС.

"Спасителите завършиха разчистването на отломките. В хода на спасително-издирвателните дейности са открити телата на 14 загинали. Така общият брой на загиналите достигна 15 души, включително три деца. 19 души са ранени в резултат на катастрофата", каза говорител на министерството. Екипажът от двама пилоти е успял да катапултира, и двамата са живи.    

Семействата на загиналите ще получат 1 милион рубли (около 16 хиляди евро), 400 хиляди рубли (около 6 ооо хиляди евро) - за пострадалите с умерена и тежка тежест, 100 хиляди (1600 евро) - за всеки член на семейството за загуба на имущество, съобщиха от градската администрация на Ейск.  

Су-34 се разби в жилищна сграда в Русия (Обзор):

Пожарно-спасителните екипи в хода на спасително-издирвателната операция след падането на военния самолет върху жилищна сграда в град Ейск са успели да спасят 68 души, а повече от 360 души са били евакуирани, съобщи още пресслужбата на министерството.  

Самолет Ил-76 на министерството на извънредните ситуации на Русия е излетял от московското летище "Жуковски" за Краснодарския край за превозване на пострадалите от катастрофата в болници в други градове, но е обърнал курса и се е завърнал поради отпаднала необходимост, съобщи по-рано пресслужбата на ведомството.

Град Ейск се намира на брега на Азовско море, което отделя Южна Украйна от Южна Русия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.