• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

SONY представя нова марка гейминг слушалки и монитори за PC -“INZONE”

SONY представя нова марка гейминг слушалки и монитори за PC -“INZONE”

/КРОСС/ Днес Sony Europe B.V. представи своята нова марка INZONE™, която изостря сетивата за уникално гейминг изживяване.

INZONE™ се базира на дългогодишния технологичен опит на Sony, пионер в аудио-визуалните технологии, за да осигури на геймърите всички предимства и удобства, които са им необходими, за да печелят в игрите, което е тяхната крайна цел. Със своите изключителни характеристики, INZONE™ позволява пълно потапяне в “зоната” по пътя към победата.

“Гейминг пазарът непрекъснато се увеличава. До голяма степен това е благодарение на нарастващата популярност на турнирите за електронни спортове и новите разработки в гейминг индустрията. Стъпвайки върху богатия опит на Sony в разработването на висококачествени и високотехнологични аудио-визуални продукти, ние вярваме, че новата серия ще разкрие още повече възможности пред тези, които желаят да подобрят настоящите си гейминг системи. Нашата цел е допринесем за развитието на гейминг културата, като предложим на PC и PlayStation® геймърите повече възможности и начини да обогатят своето гейминг изживяване. Sony се гордее, че е спонсор на водещи световни лиги по електронни спортове EVO 2022, PGL DOTA2 Arlington Major 2022 и VALORANT League 2022 и 2023, като нашето желание е да развиваме допълнително гейминг културата.” каза Юкихиро Китажима, директор Гейминг и маркетинг в Sony Corporation.

 

Гейминг мониторите комбинират значими предимства както в техническите характеристики, така и в дизайна.

o   Контраст и бързина - новият гейминг монитор INZONE M9 с HDR предлага 4K резолюция и висок контраст с Full Array Local Dimming за тези геймъри, за които са важни и най-тъмните, и най-ярките зони в богати на детайли игри. Високата 144Hz скорост на опресняване, IPS и 1ms GtG (Gray to Gray) време за отговор за светкавично бързи реакции са други значими предимства. Освен това, гейминг мониторът INZONE M3 предлага висока скорост на опресняване от Full HD 240Hz, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray),  и технологии за променлива скорост на опресняване, които позволяват на геймърите да уловят точно движенията на противниците в игри със стрелба.

 

o   Оптимизирано гейминг пространство - благодарение на малкото заемано от монитора пространство, лесно може да се разположат клавиатура под ъгъл и голяма поставка за мишка около или под монитора. Сред другите функции са регулируема височина и наклон, задно осветление в различни цветове и възможност за прибиране на кабелите.

 

o   Оптимизирана периферия - с функцията Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), потребителите могат да управляват до два отделни компютъра от една единствена клавиатура, както и мишка и слушалки, свързани към монитора.

 

o   Оптимизирана картината - с режима FPS Game Picture Mode потребителите могат да настроят яркостта и контраста, за да виждат своите опоненти по-ясно. В допълнение към това, те разполагат и с функцията Black Equalizer, с която се разкриват дори детайлите, скрити в сенките.

 

Новата марка включва три модела слушалки - два модела безжични слушалки - INZONE H9 с живот на батерията до 32 часа и INZONE H7 с живот на батерията до 40 часа, както и кабелни слушалки - INZONE H3. И трите модела са с гъвкав микрофон с функция за автоматично изключване при вдигане, което позволява на геймърите да общуват лесно с останалите играчи в отбора. Още предимства:

технологията 360 Spatial Sound for Gaming възпроизвежда пространствен звук от многоканални аудио сигнали, така както играта е замислена оригинално. Прецизното възпроизвеждане на звука помага за по-добро пространствено ориентиране и позволява на геймърите да чуват всяка стъпка и движение с абсолютна точност.

 

 

o   Персонализиране на звука - през мобилното приложение “360 Spatial Sound Personalizer” геймърите могат да оптимизират пространствения звук спрямо формата на своите уши. Това означава, че звукът се адаптира автоматично, за да бъде най-добър спрямо формата на ухото на играча.

 

o   Оптимизирана акустика  - диафрагмите на INZONE H9 и INZONE H7 са с уникална форма, която позволява слушалките да възпроизвеждат звуци с изключително висока честота с висока степен на автентичност, както и реалистични ниски честоти. А специалното отвеждане на звука, използвано в телата на INZONE H9, INZONE H7 и INZONE H3, контролира и оптимизира възпроизвеждането на звуците с ниска честота за мощен бас.

 

o   Комфорт в игрите часове наред  - широката и мека рамка разпределя теглото равномерно по цялата площ на главата, а възглавничките са със специална форма, която минимизира налягането върху ушите.

 

o   Шумопотискане и режим за околен шум Ambient Sound - шумоподтскащите микрофони в системата Dual Noise Sensor изолират излишния шум, същевременно технологията Ambient Sound Mode позволява да чувате звуци от средата, като звънене на телефон например.

 

 

 

 

 

Съвместимост с PlayStation®5

o   Мониторите INZONE M9 и INZONE M3 използват технологията Auto HDR Tone Mapping, която работи с конзоли PlayStation®5 и автоматично разпознава монитора по време на първоначалните настройки и оптимизира HDR настройките. Гейминг мониторите INZONE също така автоматично превключват в кино режим Cinema Mode, когато гледате филми от PlayStation®5 и гейминг режим Game Mode, когато играете игри.

 

o   С INZONE H9 и INZONE H7  е възможно да виждате основните индикации върху екрана, за да може играчите лесно и бързо да променят настройките от своите слушалки, като същевременно виждат настройките, които правят, върху екрана през центъра за управление PlayStation®5 Control Center. И двата модела слушалки предлагат възможност за балансиране между различните аудио сигнали от играта и чата, като играчите могат да променят силата на звука до постигане на желания баланс между игра и гласов чат от самите слушалки. Налични са и още много функции, включително възможност за работа с Tempest 3D Audiotech, което позволява на играчите да се насладят на завладяващите звуци от играта, които са ясно позиционирани в пространството.

 

 

Персонализирани настройки с INZONE Hub PC - софтуерът INZONE Hub на Sony е създаден специално за персонализиране на настройките, включително тези на звука и картината.

 

С мисъл за устойчиво развитие - опаковъчните материали на продуктите на Sony са изработени изцяло без пластмаса, като са използвани единствено рециклирани материали и нетъкана целулоза, което отразява ангажираността на Sony да ограничи негативното въздействие върху околната среда на продуктите и практиките на компанията.

 

Цени и наличност:

·       INZONE M9: 1099 EUR (наличност от лято 2022)

·       INZONE M3: Цената предстои да бъде потвърдена (наличност от зимата на 2022)

 

Гейминг слушалки INZONE

·       INZONE H9: 300 EUR

·       INZONE H7: 250 EUR

·       INZONE H3: 100 EUR

 

 

Новите гейминг слушалки INZONE ще бъдат налични от м. юли от различни упълномощени представители на Sony.

 

Спецификации на гейминг мониторите INZONE:

·       INZONE M9 предлага забележителна 4K резолюция и висок контраст с локално затъмняване Full Array Local Dimming, сертификация DisplayHDR™ 600 и над 95% покритие на DCI-P3 цветово пространство, благодарение на което получавате изключителни светли зони и истинско тъмно черно, както и точно възпроизвеждане на цветовете.

·       До 144Hz скорост на опресняване, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) време за реакция и технологии за променлива скорост на опресняване като NVIDIA® с G-SYNC® съвместимост и VRR със стандарт HDMI 2.1.

·       До 240Hz скорост на опресняване, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) време за реакция и технологии за променлива скорост на опресняване като NVIDIA® с G-SYNC® съвместимост и VRR със стандарт HDMI 2.1.

·       С DisplayHDR™ 400 сертификация sRGB99% покритие на цветното пространство и поддръжка на 1,07 милиарда цвята получавате ярки гейминг изживявания с богати, наситени цветове.

 

Спецификации на безжичните гейминг слушалки INZONE:

·       INZONE H9: :  Прецизно засичане на целта с 360 Spatial Sound for Gaming и усъвършенствани технологии за акустична оптимизация. Можете да играете спокойно с часове благодарение на удобните възглавнички и рамка и режимите за шумопотискане (Noise Cancelling) и пропускане на околния шум (Ambient Sound). 32 часа живот на батерията, като с 10-минутно бързо зареждане получавате до един час време за игра.

·       INZONE H7: Безжични гейминг слушалки: Прецизно засичане на целта с 360 Spatial Sound for Gaming и усъвършенствани технологии за акустична оптимизация. Можете да играете спокойно с часове благодарение на удобните възглавнички и рамка. 40 часа живот на батерията, като с 10 минутно бързо зареждане получавате до един час време за игра.

·       INZONE H3: Гейминг слушалки с кабел: Прецизно засичане на целта с 360 Spatial Sound for Gaming и усъвършенствани технологии за акустична оптимизация. Можете да играете спокойно с часове благодарение на удобните възглавнички и рамка.



Само INZONE M9

При изключено шумопотискане и Bluetooth връзка.

При изключена Bluetooth връзка.

Налично от интернет страницата на Sony https://www.sony.net/inzonehub-support) с поддръжка на Windows 10 или 11.

С изключение на покритията и адхезивните материали.

Налично единствено за слушалки.

Планирано сертифициране.

Планирано сертифициране

Bluetooth връзка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.