• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Надежда Неински: Русия иска промяна в световния ред

Надежда Неински: Русия иска промяна в световния ред

/КРОСС/ Имаше ясно геополитическо разделение в срещите на президента Зеленски в София, което е факт много отдавна, но по време на тази визита то се показа много ясно. Това каза в студиото на БНТ "Денят започва" Надежда Нейнски - бивш външен министър.

Путин не просто иска да победи Украйна, а се стреми да се стреми да осъществи цивилизационна победа над Запада. Руският национализъм се опитва да преформатира войната в Украйна като създаване на нова руска нация, лишена от западно влияние.

В този смисъл, не споделям, че войната в Украйна е едно ограничено явление, заяви тя и добави: "Русия иска промяна в световния ред."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Войната в Украйна няма почти нищо общо с Украйна. До нея доведе именно стария световен ред. Щатите направиха преврат в Украйна, облегнаха се на фашисти, националисти и наемници и започнаха да нагнетяват напрежение. Руснаците ги предупредиха, ама педалите на цяла Европа се нпарвиха на мъже, включително и простото Кире и на руснаците им писна. Ама то писна и на голяма част от останалия свят. Всъщност, сега имаме щатите и васалите им по Г-7 и съответно техните васали по периферията ва Европа, против останалия свят. Колко прозорливост се иска от една евроатлантическа вещица за да разбере нещо за което Русия говори от 2007 година. Ако можеше да чете отдавна да го е разбрала, а ако можеше и да мисли щеше да се досети какъв ще е резултата от против остоянето. Новият ред вече настъпи и нищо не може да го спре.

08.07.2023 07:48:18

Анонимен

слаби сценаристи, слабииии. А от Убавото Наде, остана само, Надето !

07.07.2023 19:22:49

Анонимен

Че световния ред отдавна се промени, човко! И не само от Русия.

07.07.2023 11:16:39

Анонимен

Е какво му е лошото в промяната на световния ред? Какво искаш, доминация на американците над целия свят с „Америка над всичко”? Чии интереси защитаваш?

07.07.2023 10:24:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.