• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Разпитват Христо Иванов в СДВР

Разпитват Христо Иванов в СДВР

/КРОСС/ Христо Иванов е извикан на разпит в СДВР днес, съобщи Нова тв. Причината е петно червена боя, което се появи на фасадата на Съдебната палата, след протест на 3 август.

Съпредседателят на „Демократична България" и бивш правосъден министър Христо Иванов е бил тогава там и е подал сигнал до всички прокурори.

В СДВР днес Иванов донесе диск с лайфа, който е излъчвал тогава.

Същевременно каза, че по сигнала, който е подал, няма никакво развитие.

По време на вчерашното протестно шествие в Пловдив Христо Иванов отново се обяви за оставка на правителството на Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и за провеждане на предсрочни избори с машинно гласуване.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Георги Дренчев и сие

ХУНТАТА ВЪЗСТАНОВИ КОРУПЦИОННИЯ РЕД В СТРАНАТА. #МУТРИ ВЪН В пленената държава, в която всеки сам се грижи за сигурността си посредством частни инициативи, каква е ролята на полицията, освен да охранява статуквото от народния гняв, с парите на поробените по места гласоподаватели и откраднати от върхушката бизнеси? Борисов и компания върнаха България в 90-те години, възстановявайки естествения хабитат на мутрите, каквито те са до един. #ОСТАВКА #МУТРИ #ВЪН #оставка #помияри довечера всички по площадите #хунтата не издържа и се показа в истинската си светлина, ден след като на партийната сбирка на герб биха журналисти, днес арестуваха мирно протестиращи хора. #мутри #вън Позволяват си тези гаври с хората, защото протестираме твърде мирно. Я да ступаме няколко полицая, я да запалим няколко микробуса, тогава друга песен ще запеят. А и повече внимание ще ни обърнат световните медии. БЪДЕТЕ СМЕЛИ! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР! Смърт на фашизма! ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА!

07.08.2020 15:20:47

Анонимен

Интересно защо Христо Иванов се примири с искананата оставка на директора на ОДП и Началника на ОХРАНИТЕЛНА полиция Бургас .

07.08.2020 15:17:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.