• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Христо Иванов след брифинга на Радостин Василев: Очевидно целта е България да бъде хвърлена отново в избори

Христо Иванов след брифинга на Радостин Василев: Очевидно целта е България да бъде хвърлена отново в избори

/КРОСС/ Очевидно целта е България да бъде хвърлена отново в избори, които абсолютно нищо няма да решат. Моят призив е да не се поддаваме на този жълтаж, който се опитва да се създаде. Това каза съпредседателят на ДБ Христо Иванов след брифинга на Радостин Василев, на който той пусна запис от Националния съвет на "Продължаваме промяната". В записа, според Василев, Кирил Петков обяснява, че ще изперат Бойко Борисов. Че правителството се синхронизира с посолствата, че Урсула фон дер Лайен е казала, че ще се заобиколят правилата за еврозоната и че, докато Бойко се страхува от Гешев, ще има правителство.

Според Христо Иванов всички хора в България разбират, че има нужда от правителство и те ще продължат да работят за това. Каза, че това решение се взима трудно, защото става въпрос за много сложни обсъждания.

А дали има консултации с посолства за кабинет, Иванов заяви, че лично не е водил такива разговори и не може да интерпретира.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Павлов

Христо Иванов е наясно, че нови избори очначават край на ДБ и местата им в парламента.

04.06.2023 22:41:46

Милена

ДБ усещат как им изстиват столчетата

31.05.2023 12:01:13

Ники

Ми да бе Ице…Ама те е страх от изборите, защото може и да не влезете в следващия парламент

31.05.2023 12:00:41

Анонимен

ей не се спре бре

29.05.2023 15:22:39

Асен

На Иванов не му се ходи пак на избори, че я го вземат в коалиция пак, я не, а във втория случай няма да влезе в парламента.

27.05.2023 07:32:30

Анонимен

Я стига бе хора. И досега си беше ясноче са пълни педали ихвърлят прах в очите на хората. Използват думи изпразнени от съдържание, за да може всеки да ги разбира както му харесва и евентуално да харесва и тях. Всичките са подмолни, лицемерни, лъжливи и крадливи. И за мене, лично , ПП винаги са били по-опасни от ГРОБ, които са осрани и сами не са в сътояние да направят каквото и да било. ПП са като предишните юпита. Подават надежди, на хората които очакват някой да ги спаси и той задължително трябва да е млад, самосъздал се и да е учил в щатите. Вие чакате те да ви спасят а те се чудят как да ви го начукат. Вие не сте суверен за тях. Техен началник е щатският посланик. Е, пак гласувайте за тях и плюйте Възраждане, които ви говорят че сме васали. Може и да не ви харесва, ама е така и нещо трябва да се напрови по въпроса. И няма да го направят политиците, те играят за друг отбор. Трябва да го направи обществото. и е прав Гешев, поне за едно-политиците са боклуци.

26.05.2023 19:55:35

Анонимен

Наистина ли си токова наивен, или се правиш, или и ти си в тази категория. Политическият контингент се води в посолствата на индивидуални картончета, като при агентурата и са на отчет и ръководство на определен дипломат(оперативен работни). Колективната работа тук не се прилага. Всеки има дело, което никога няма да стане явно, нито някога ще си го види.

26.05.2023 17:02:15

Анонимен

Какво искате бе Ристо? Да пръцкате с ГЕРБ под нашия юрган, а ние да ви миришем пръднята.Каквито и формулировки и обяснения да правите лъснахте и се видя кой предателства в България.

26.05.2023 15:30:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.