• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Христо Иванов:Няма да приемаме голи обещания, ще използваме всички механизми, за да се гарантира това, което се договорим

Христо Иванов:Няма да приемаме голи обещания, ще използваме всички механизми, за да се гарантира това, което се договорим

/КРОСС/ В студиото на „Лице в лице" по БТВ Христо Иванов, каза че е реалист и знае, че за да има кабинет, който може да придвижи страната напред, участието на ДБ е много важна. „Защото само ние можем да гарантираме този кабинет да бъде истински последователен, реформаторски."

Имаме три условия, които поставяме на всеки, който ще търси нашата подкрепа, заяви Иванов. „За нас е важно и ще настояваме за изключителна последователна, ясна позиция по отношение на конфликта Русия-Украйна. Путин е престъпник, той трябва да бъде спрян. Втората тема е върховенството на закона, няма коалиции без реформа в прокуратурата. Оставка на Гешев, без нея не можем да започнем реформата на прокуратурата. Третото нещо е фискална и икономическа политика. Доходите може да се повишат не са административни популистки мерки. Трябва да имаме антиинфлационни политики".

Ние сме гледали съдебната реформа на ГЕРБ, заяви Иванов. „Ние ще бъдем възпитани и диалогични, но твърди, когато става дума за важните неща. Не ни трябва реформа. Става дума за демонтаж на корупционния модел, който съзря и не започна с управлението на ГЕРБ, то започна след комунистическия режим и затова трябва да има лустрация, но неговия връх беше по време на Бойко Борисов".

Ние няма да приемаме голи обещания, ще използваме всички механизми, за да се гарантира това, което се договорим, категоричен е Иванов. „ГЕРБ не са дозрели до това, че трябва да бъда демонтиран този модел".

На нас не ни трябва управление на всяка цена, ние искаме в мандата да свършим тези три неща, за които говорих, ако не успеем, ще се борим за тях като опозиция, допълни още Иванов. „Ако искате ясна геополитическа ориентация, ако искате върховенство на закона, ако искате изчистване на службите, енергетика, модернизация на въоръжените сили и икономическа политика, базирана на предприемачеството и инвестициите, гласувайте за ДБ, защото само ние можем да ги гарантираме с нашата последователност и устойчивост".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Васил

Много са лакоми от ДБ и за жалост това е единствената причина да се натискат за власт!

29.09.2022 09:47:06

Анонимен

Тоя колко е за пребиване, сам не знае. Дано никога повече не види парламент!

28.09.2022 18:32:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.