• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Мирчев: Притесненията са, че руската шпионска мрежа е стигнала до върховете на държавата

Мирчев: Притесненията са, че руската шпионска мрежа е стигнала до върховете на държавата

/КРОСС/  От всичко, което чухме, имаме много сериозни основания да се притесняваме, че руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на държавата. Това каза в „Здравей, България” депутатът от „Демократична България” Ивайло Мирчев. Намеса на Русия във вътрешната политика на България има от 80 години. Говоря за притеснителни контакти. Като народни представители бяхме втрещен от това, което чухме. Не става дума за готвача и градинаря. Говорим за много по-сериозни контакти на висши политици с руското разузнаване, добави той.

Мирчев беше категоричен, че на председателския съвет са получили изключително притеснителна информация по отношение на руското влияние в България. Ако си спомняте, само в рамките на няколко месеца ние имахме няколко взрива в оръжейни заводи. Нямаме никакви съмнения, че там става дума за намеса на Русия, добави той.

Мирчев смята, че премиерът, който бъде предложен от ПП, трябва да е поне частично политическа фигура. Относно състава на правителството обаче е на мнение, че е по-добре да няма ярки политически фигури.

По-добре е съставът на Министерския съвет да бъде с повече експертни хора, отколкото политически. С оглед на това да опитаме да поставим десет цели, които да бъдат изпълнени до местните избори. Не съм оптимист, че кабинетът може да издържи след това, е неговото мнение.

Той каза, че България няма нужда от нови избори. Един вот сега ще доведе 50 народни представители на „Възраждане” и един Янев, който ще има поне 15 депутати. Това ще бъде много по-труден парламент от този в момента, отбеляза той, като прогнозира нова спирала от избори.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.