• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Боян Чуков: Честни ли бяха изборите в САЩ, когато починали избраха Байдън

Боян Чуков: Честни ли бяха изборите в САЩ, когато починали избраха Байдън
"Британците манипулират изборите в Америка, а не руснаците", каза международният анализатор

/КРОСС/ Президентът Владимир Путин спечели пети мандат в Кремъл с 87,28% от гласовете.

"Видях перфектно организирани президентски избори, но на международните анализатори беше предоставена възможност непосредствено да наблюдават работата в избирателните секции. Аз присъствах след края на последния избирателен ден. Бях в столицата на Башкирия - Уфа, четири минути след като приключиха изборите, видях протокола, който беше напечатан. Хартиената бюлетина е лист А4, пуска се през четец, той я чете, установява за кого е гласувал, или да не е невалидна бюлетината, и като се натисне бутонът - се дава сметка на всичко, което е гласувано през трите дни", каза международният анализатор Боян Чуков в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му още преди изборите е било ясно кой ще спечели.

"На Путин големият противник беше процентът на участващите в изборите, т.нар. "ставка". Резултатите са потресаващи, говорим за числа, които са над 80-83%, което е ужасно много. Според САЩ реалните гласове са около 57-60% в полза на Владимир Путин. Дори при процентите, които американците дават, руският президент е безспорният победител", коментира Чуков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че западни анализатори никога не са поставяли Навални като сериозна опозиция.

"Той се беше явил на някакви избори, където процентите му бяха толкова малки и толкова незначителни, че е смешно да се говори. В САЩ или други страни виждаме, че понятието "опозиция" е относително. Русия със своята култура и цивилизация има своите разбирания за демокрация. В момента говорим честни ли са изборите в Русия - аз питам дали са честни изборите в САЩ, когато беше избран Джо Байдън и умрелите преди 200 години избраха Байдън, и пак се върнаха по гробищата", подчерта международният анализатор.

"Що се касае до смъртта на Навални - не можем да кажем, че украинските управляващи са приятели на Русия. Кирил Буданов, който е шеф на Военното разузнаване на Украйна, когато всички обявиха, че Путин е убил Навални, той обяви, че Навални е починал от естествена смърт и е имал тромб. Защо да вярвам на тези, които казват, че Путин го е убил, а да не вярвам на шефа на ВРУ, което работи срещу Русия", поясни Боян Чуков.

Експертът добави, че западни анализатори твърдят, че ЦРУ обслужва интересите на демократическата партия на САЩ.

"Ако спечели Тръмп - той ще продължи да налага своя лозунг: "Да направим Америка велика". Неговата стратегия Америка да бъде велика ще бъде различна от тази на демократите. Той ще иска да прекрати войната в Украйна, тъй като тя не обслужва националните интереси на САЩ. Британците манипулират изборите в САЩ, а не руснаците", категоричен бе той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В чужбина има над милион българи, които са напуснали хубавото в България.

21.03.2024 17:27:04

Анонимен

Чука бил в Уфа, ами що не си остана там като е толкова хубаво.

21.03.2024 16:45:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.