• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Пеевски: Призовавам правителството и посолството ни в Израел да върнат в родината всички желаещи български граждани

Пеевски: Призовавам правителството и посолството ни в Израел да върнат в родината всички желаещи български граждани

/КРОСС/ Като още веднъж отчитаме перфектната работа на правителството - вицепремиера Мария Габриел и транспортния министър Георги  Гвоздейков и ръководството на Народното събрание за успешно прибиране на наши сънародници от Израел, сме силно загрижени от информацията за още бедстващи българи в зоната на военните действия.

Призовавам и  настоявам да бъдат предприети  необходимите действия за изпращането на трети полет от българската държава,  който да прибере  невредими българските граждани, блокирани в  Израел - българския футболен национал Йоан Стоянов, групата от 65 български гражданина, за която г-жа Параскева Пейчовска, сигнализира през медиите, както и всеки, който желае да се прибере в България.

Настоявам българското посолство в Тел Авив и консулската служба към посолството за активна комуникация с нашите сънародници, с една единствена цел - успешното им завръщане в България.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ДАНС е бездеен по отношение на това какви ги върши Пеевски. Нали е потенциален негов началник, какъвто е стремежа на някои, за да се покрият всички финансови далавери и престъпления. Само „Магнитски” свети като червена лампичка.

11.10.2023 12:53:23

Анонимен

Къв е тоя да призовава? Президент? Премиер? Нравствен авторитет? Д-р Доган, не се ли е самозабравил тоя съмнителен юрист и член на ДПС? А Магницкий?

10.10.2023 18:56:56

Анонимен

Този шопар пък за кого се взема? Той призовавал, той настоявал... Я по-скромно. Ти си просто един от многото народни представители, които по оценка на хората са пълни негодници. Изключвам вижданията на собствения ви/им електорат и психично болните.

10.10.2023 13:54:05

Анонимен

Призовавам Меди Доганчето да прибере тази свиня в конака...

10.10.2023 12:24:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.