• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Цветан Цветанов: На Калин Стоянов няма да му извадят компроматни снимки, ако слуша

Цветан Цветанов: На Калин Стоянов няма да му извадят компроматни снимки, ако слуша

/КРОСС/ Можем да направим обосновано предположение, че има подобни снимки (компрометиращи вътрешния министър Калин Стоянов, бел.ред.), защото доколкото беше казано от бившия вътрешен министър Бойко Рашков, запознанството на Калин Стоянов с тези лица (обвинените в контрабанда, бел. ред.), е по-дълго, а може би и по-дълбоко. Това каза снощи в седмичното обзорно предаване на Actualno.com „Отговорите със Спасиана Кирилова" бившият вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов, лидер на партия Републиканци за България".

„Убеден съм, че при тези комуникации и тези фамилиарничения между тези лица, сто процента има някакви подобни снимки. И тук вече се връщаме към така наречената зависимост на определени хора, които са удобни за определена позиция и колкото повече един човек е компрометиран, или е зависим, той е много по-послушен и ще изпълнява това, което някой ще му начертава да прави".

Попитан кой може да извади снимки на Калин Стоянов, Бойко Рашков ли Цветанов заяви: „Бойко Рашков не. Виждаме, че в момента снимките излизат от тези компетентни органи, които са иззели всички тези веществени доказателства. Както телефона, така и боравенето с галерията и снимките, които са в телефона. Те са на разположение на разследващите органи, било то вътрешна сигурност, било то прокуратурата. И това, което предполагам, е че някои от снимките няма да получат съответната публичност, за да може тези хора под една или друга форма да се държат в някаква зависимост".

На въпрос трябва ли вътрешният министър Калин Стоянов да си подаде оставка, при съмненията за честността на изборите Цветан Цветанов каза, че: „Можем да направим извод от това, което се говори в последните няколко седмици, както от бившия премиер Денков, така и от представители на ПП-ДБ, които предложиха Калин Стоянов да бъде в кабинета Денков-Габриел. Но виждаме, че разочарованието е голямо. И тази яростна защита на ГЕРБ и ДПС за оставането на Калин Стоянов, когато бяха конфликтите и беше осъществено полицейско насилие на протеста пред БФС, показа, че той всъщност не е избор на Главчев, а то е запазването на това статукво, което удовлетворява тези, които очакват на тези избори ГЕРБ, СДС, ПП и ДБ да нямат 121 депутати. От това ще се нуждае една евентуална подобна коалиция от трети участник".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.