• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Деси Тенекеджиева обяви официално отлагането на Наградите за изкуство на Фондация "Стоян Камбарев"

Деси Тенекеджиева обяви официално отлагането на Наградите за изкуство на Фондация "Стоян Камбарев"

/КРОСС/ От Фондация „Стоян Камбарев“ официално обявиха отлагането на Годишните Награди за изкуство. Ето какво сподели актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева в качеството си на Председател на УС на Фондацията, във връзка с извънредното положение в страната:

„За голямо съжаление, поради форсмажорните обстоятелства, свързани с избухването на корона вируса в целия свят, съвсем логично е и нашата толкова чакана единадесета Церемония за връчване на Наградите за изкуство на Фондация „Стоян Камбарев“ да бъде отложена- решение, което взехме още преди две седмици, заедно с верните ни партньори. Сплотеният екип на Фондацията работи цяла година с голямо желание, вдъхновение и обич, за да може да подкрепим младите и толкова талантливи творци и да направим връчването на Наградите един истински празник и незабравимо преживяване, както за тях, така и за гостите, партньорите и огромната ТВ аудитория, която ще гледа нашето шоу.

Съобразявайки се с всички насоки и препоръки в тази кризисна ситуация, взехме решение да изчакаме по-добри и спокойни времена. Като начало прекратихме снимките на филмите на тримата финалисти за Награда за Кино 355, които се надяваме да може да започнем веднага след края на извънредното положение в страната ни.

Към този момент, новата дата за провеждане на Церемонията за връчване на Наградите за изкуство на Фондация "Стоян Камбарев“ е 1-ви юни 2020г. отново в Централния Военен клуб.

До тогава има доста време и искрено се надяваме тези 76 дни да бъдат достатъчни за преодоляване пика на вируса и последвалата го тежка и неочаквана криза, за да може да се нормализира живота на всички ни. Разбира се, най-важно е да запазим здравето и живота не само на близките ни, но и на тези, които не познаваме, но срещаме случайно, на тези, с които контактуваме ежедневно. Защото това, което ни обединява е повече от всичко и то е, че сме човешки същества. А човешките същества би трябвало да имат разум. Моля ви, бъдете умни и се пазете. Бъдете здрави и се обичайте! И съм сигурна, че и това ще отмине и ние отново ще живеем, така както заслужаваме и както искаме и ще продължим да сбъдваме мечтите на младите и талантливите. Защото както казва Булгаков в уникалния си шедьовър „Майсторът и Маргарита“ - „Всичко накрая се оправя. Така е изграден светът“.

ЕТО кои са новите талантливи открития на Фондация „Стоян Камбарев“ тази година:

 Петимата Номинирани за Награда за Полет в изкуството „Стоян Камбарев“:

ВАСИЛ ДИПЧИКОВ - съвременен танцьор и пърформър, КРИС ЗАХАРИЕВ - влогър, кино режисьор, МАРИЯ НАЛБАНТОВА  - художник,  МАРТИНА АПОСТОЛОВА  - актриса и СИОН НАЙМАР -виолончелист.                       

 Финалистите за Награда за Кино 355 са тримата младите кинорежисьори

ЕВГЕНИЯ ТАНЕВА, ПЕТЕР ЧИВИЙСКИ и ВАНЯ БОЙЧЕВА.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.