• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Проф. Кантарджиев: До месец Делта вариантът ще доминира у нас

Проф. Кантарджиев: До месец Делта вариантът ще доминира у нас

Откакто д-р Кацаров е министър броят на ваксинираните постоянно намалява

/КРОСС/ „В страната около половината случаи в София-град, Софийска, Пловдивска и Бургаска област са на Делта варианта. В другите области процентът е малко по-нисък. Индийският вариант се различава по своето разпространение доста от британския, защото количеството на вируса в носоглътката е няколко стотин пъти по-голямо. В рамките на месец този щам ще доминира у нас". Това заяви консултантът по ваксинации на столицата проф. Тодор Кантарджиев по Нова ТВ.

По думите му хората са забравили за вируса и не се говори за ваксинация. „Провежда се една невидима ваксинационна кампания. Трябва да се обясни на хората спокойно, че трябва да се имунизират, това е най-важното в момента, защото 25 поставени ваксини означават 1 спасен човешки живот. Трябва да се убеждават и родителите, защото децата над 12-годишна възраст също е хубаво да се имунизират. Колкото повече ваксини сложим, толкова по-подготвени ще бъдем", заяви професорът.

Той коментира и изказването на Кацаров, че грешната стратегия за ваксиниране е отнела живота на 10 000 души.

„Първо, аз не съм член на щаба по ваксинирането, затова ще говоря като независим експерт, лекар и гражданин. Не е достойно лекар да говори така за лекари и точно тази цифра кой му я каза? Защо не 11 000 или 9000? Това създава недоверие и после се чудим защо хората не се ваксинират. Ако 2020 г. пролетта не бяха мерките и имахме по 5000 заразени, знаете ли какво щеше да стане със системата на здравеопазването? Лекарите нямаха маски и ръкавици. Нормалните хора оцениха това, което направихме тогава", категоричен бе Тодор Кантарджиев.

И добави, че от както д-р Кацаров е министър на здравеопазването броят на ваксинираните постоянно намалява.

„Първата компания, която предложи готова ваксина, беше AstraZeneca. За съжаление, видяхте какво стана в следващите месеци. Голяма част от нещата бяха пресилени в медиите. Сега г-н Кацаров ще има възможност да дарява и продава ваксини. Мисля, че това трябваше да стане още преди два месеца, вместо да се занимава с други по-несъществени неща", уточни Кантарджиев.

Специалистът открои и кои са основните симптоми при Делта варианта на COVID-19. „Най-често заразените имат хрема и болки в гърлото. Ако имате подобни симптоми, останете у дома и си направете бърз тест", каза още професорът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

29.07.2021 14:32:04

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

29.07.2021 14:29:08

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

29.07.2021 14:28:23

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

29.07.2021 14:27:00

Райхсфюрер Химлер

Военно положение, полеви военни съдилища и разстрел на всички сводници, своднички, трафиканти на хора и дрога, и на всички гадове които проповядват задължителното ваксиниране и задължителното носене на маски, разстрел на всички попове-ченгета забраняващи аборта след изнасилване и насаждащи задължителна ваксинация. Разстрел на всички милиционерски копелдаци които са тормозили хората заради маските и личните карти, РАСТРЕЛ! Това са творения на антихриста и се премахват само с куршум в главата. Трепане на ковид-милиционеро-сатанистите до крак е спасето на човечеството от тези творенията на дявола, желаещи да унищожат човешката раса. Трепане на дяволските изчадия му е майката. Всичко друго е ташак.

29.07.2021 14:24:10

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC ☞От 30 години Пеньо произвежда амфети в цеховете си в Дриново, Долец и Баба Тонка в комбина с кметовете и полицаите, ощетява държавата с манипулируемите си узбекски касови апарати.: https://uni.su/ncaD3b Попово е известен още и с проститутките си: https://uni.su/xpv87V И с шивачките си.: https://uni.su/VLrjAc ☞На ушeвите кoпeлета целите им родове работят по канцелариите в МВР, там са до дeвето коляно, даже нарочно не се пенсионират, за да вкарат и правнуците си ако могат: https://uni.su/ponGPj ☞Трепи сводниците, бий и eби милициoнерите, спасявай Майка България: https://uni.su/HyNEGh ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Под игото: https://is.gd/UhzucW ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

29.07.2021 14:23:18

Петер Дошек

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала (бивша Митьо Очите) са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - чифутите, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизСраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

29.07.2021 14:22:04

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, чрез мегатрон от микровълнова печка, срещу неудобни на някого хора във Виена не са нещо ново. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за следене.: https://uni.su/3mSExk

29.07.2021 14:20:43

Шмайзер

Консултативен съвет по ваксинация=БАНДА българомразци и БЪЛГАРОУБИЙЦИ!: https://uni.su/438YTO Целия консултативен съвет по ваксинация до крак в трапа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX

29.07.2021 14:19:55

Светла Георгиева

Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора!: https://uni.su/kaxd0h

29.07.2021 14:18:25

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

29.07.2021 14:12:55

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 Севетът се управлява от тъмно задкулисие.: https://is.gd/dOfAhF ☞СЗО е творение на Дявола и има за цел превръщането на планетата Земя, в огромен концлагер.: https://uni.su/NlZFRM ☞По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, масово денонощно следене, задължителна ваксинация: https://uni.su/XEGgDL ☞Маски долу и куршум за всеки който призовава към задължетелно ваксиниране и задължително носене на маски, КУРШУМ!: https://uni.su/VGhcDZ ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://uni.su/ponGPj ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞Милиционери-българоубийци, защо заблуждавате народа, в света няма нито един умрял от коронавирус!: https://uni.su/G6csAY ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Който гласува за когото и да било, гласува за статуквото.: https://uni.su/2bjAqk ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

29.07.2021 14:10:18

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Боко и Мето съ готвят да бягат! А дали си слагат наистина ваксини или витамин е друг въпрос. Вие може да сте прости, ама НИЕ не сме прости. Да се вземат всичките задгранични паспорти на Боко, българси, израелски, турски, гръцки и останалите! Боко го зове дрънголника.

29.07.2021 14:09:23

Ташаки Куросава

Пък на Дуса-дуловска и мирише минджата. Десооо, чипкай го тоз пор мъ, осмърдя де що има!

29.07.2021 14:07:17

Анa кaртeчаpката

Долу еничарина-сатанист Румен Радев, който иска да прати българите за пушечно месо срещу Росия. Радев, ти си краварска подлога и национален предател. Срещу лични облаги и интереси, предаваш националните интереси на България. България трябва да бъде независима и неутрална държава, а не краварска колония, Задунайска Губерния или турски вилает. Вън от триморието, вън краварските окупаторски войски, обявяване на ДПС за незаконна и всички депесари на каторга в Диарбекир! Нито ти нито семейството ти ще видите нещо хубаво от предателските милиони. Ще бъдеш прокълнат от българският народ и ще гориш в огненото жупелно езеро на ада! Амин.

29.07.2021 14:06:50

АТИЛА

Гласувайки Вие Признавате и Лeгитимирате НЕЗАКОННА 77 Годишна Кoмунистическа Власт ! 3AДУНАЙСКИ РОБ ДО ГРОБ ! Който Гласува е KOПЕЛE ! Който Работи и Плаща Данъци е КУРВА !

29.07.2021 14:06:16

Възмездие Господне

Не климатичните изменения, а божието възмездие е причина за наводненията, разрушенията и труповете. По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, извършва се масовото денонощно следене и се подготвя задължителна ваксинация.: https://is.gd/stB5o2 Боко-българоубиеца се мазни на опиканата бабичка Меркел и на вероятният и бъдещ наследник Армин Лашет: https://uni.su/1YGNum Истината е, че запада подкрепя Боко-мазника от Брег, защото им доставя евтини секс-робини и донори. Търговията с женска и детска плът в концлагера БГ е държавен бизнес, и то най-доходоносния. През последните три десетилетия стотици хиляди момичета бяха насилствено завлечени и запрени в борделите-затвори на ДС из цяла западна Европа. Робини има и от другите соц-държави, но най-много са българките и румънките. Цялата западна общественост, включително правителство, кметове, полиция, прокуратура и съд са наясно за съвременната форма на робство което се практикува от сводниците, но те приемат за нормално, българките да им бъдат робини, понеже са от подчовешката раса гои. Но ето, че чашата на божието търпение преля, с изнасилването, гаврата, и жертвоприношението на трите български момичета, хвърлени в последствие в река Рейн: https://is.gd/nj94RQ Хвърлянето на жертвите в река е типичен заключителен елемент от сатанинското жертвопринашение. А властите на запад правят всичко възможно за да прикрият истината. Подобни сатанински жертвоприношения се извършват от различни секти из цяла Европа, както във Виена, до Енкплац, зад месарницата Бухара където има нелегална джамия, на 11.5.2018 беше отвлечена и многократно изнасилена, и точно в 18 часа, когато удари камбаната на огромната католическа черква, намираща се на 20 метра от тайната джамия, на 1110, Sedlitzkygasse 18, беше заклана и принесена в жертва на сатаната седемгодишната Хадиш: https://uni.su/4YqyBc В сатанинския ритуал участваха над 30 имама от всички балкански държави, и поне още двеста циганина-зрители викащи аллах акбар. Властта прикри истината, но божието възмездие дойде на 11.5.2019 като огромен пожар на 10 метра от мястото на жертвоприношението, най-големият пожар в новата история на Виена.: https://is.gd/XwswGA Buhara: http://tiny.cc/x9krbz Турскоговорящия робовладелец от Бухара: https://uni.su/OHFa5S Румънски сводник-канибал: https://uni.su/egoW69 Сводник-канибал и една от робините му: https://uni.su/kmGelV Бопажия-сводник и робинята му: https://uni.su/CWFash Сексробиня контролирана чрез смартфона и: https://uni.su/gTkfJu Търговците на робини от магазина за аквариуми: https://uni.su/tnyNQz Гнусна инвалидка-информатор: https://uni.su/4pn5Er Иеховистки-сатанистки: https://uni.su/nEBd6v Турскоговорящи роботърговци пред Бухара: https://uni.su/Qyc0RI Бурките пред входа на нелегалната джамия: https://uni.su/Sfbro0 Търговци на дрога: https://uni.su/6ol1DT Руската мафия във Виена: https://uni.su/YVQ8RF Босненски своднички водят робиня: https://uni.su/XeTsRQ Брадати мангали контролират раьона пред полицейското управление: https://uni.su/NxhD8M Трима сводника-канибали и продавачи на дрога: https://uni.su/LgCM0Y Всички сводници и своднички учавстват в канибалски сатанински ритуали, при които след изнасилвания и гаври, момичетата-жервенички се секат на части както са живи, започвайки от краката и ръцете, после се пекат на скара и накрая всички от сектата пият от човешката кръв и ядат от човешкото месо: https://is.gd/vAzspn Наводненията са само началото на божието възмездие за милионите бити, изтезавани, изнасилвани и убивани момичета в борделите-затвори на западна Европа, и за опита на илюминатите да поробят човечеството чрез медицинска диктатура-лъжепандемия, завоалирана като корона вирус. Бог няма да им прости зверствата. Ще ги заличи от лицето на Земята с вулкани, земетресения и наводнения. А Боко-българоубиеца и всички които са били във властта, ще бъдат пратени на доживотна каторга, а имуществото им в България и зад граница, отнето, всички, невинни няма.: https://is.gd/lZVnwS И преди и след 1990 г. управляващите милиционерски родове са над закона и живеят в охолство и разкош, а народа тъне в мизерия и нищета. Проклети да са всички роботърговци и българоубийци. Амин.

29.07.2021 14:05:31

Папеса Йоанна

Генните ваксини убиват хората. Правителствата в цял свят лъжат хората, лъжат населението, което уж защитават. Жидовете-сатанисти извършват се най-страшният геноцид в човешката история! Въже за гада Катрански!

29.07.2021 14:03:37

Гърлорезов

МОШЕниика-Лъжец Тодор Кантарджиев-българоубиеца НА БЕСИЛОТО! Твойта мама гад мръсна катранена дъ еба! Гроб за теб гнидо, ГРОБ!

29.07.2021 13:59:20

Мордор-унищожителя на сводници

Стадото е вкарано в кошарата. Следва задължително стригане и дамга на ухото. По заповед на жидовете.

29.07.2021 13:58:22

Рез Главинчев

Да се знае! На видов ден, българоубиеца-античовек, българомразеца Тодор Кантарджиев, насаждащ принудително, задължително и доброзорно ваксиниране, и принудително носене на маски, ще бъде клан, дран и бесен на пъпа на София. Казах.

29.07.2021 13:56:08

Виолета

Вещицата от СЗО Олга Сотирова да бъде потопена в казан с говна и после изгорена на клада на жълтите павета!

29.07.2021 13:52:32

Виолета

За нищо на света не трябва да се допуска принудително ваксиниране. Нека западните глупаци да си носят последствията. В Израел вече си берат плодовете от тая диващина с ваксините. Според последните доклади от Израел населението е вече масово с увредени вътрешни органи. До няколко години ще стане страшно. Държавите ще започнат да се чудят как да спасяват хората. Катрана гнусен на КОЛ!

29.07.2021 13:50:52

Драгунов

Куршум за гада Тодор Кантарджиев, насаждащ принудителна ваксинация и принудително носене на маски! Куршум!: https://uni.su/7o5gQR

29.07.2021 13:44:33

Гюлчен

Няма утвърдена ваксина. Най-рано може да има ваксина в края на 2023. В момента има само временно утвърдени медицински агенти за тестване върху хора, без да са тествани върху животни. При предишни тестове всички тестови животни са измирали 100. Те дори не отговарят на определението за ваксини, а за биооръжия и променят ДНК на хората!

29.07.2021 13:42:56

Юлиана

Който иска да се превърне в опитна мишка, да се ваксинира.

29.07.2021 13:41:52

АТИЛА

Др Чарлз Хоф: Ковид инжекциите неизбежно ще предизвикат СЪСИРЕЦИ в кръвоносните ви съдове ! Повечето Ваксинирани за К19 ще УМРАТ до 2025 от Сърдечна Недостатъчност ! Задава се невиждан жидовски ГЕНОЦИД ! https://www.vbox7.com/play:3191d4f569

29.07.2021 13:41:03

Питащ

Защо не се осъществи един Ковид щаб, включващ всичките ковид мислители - микробиолози, математици, епидемиолози, журналисти, политици и прочее логорейни индивиди...

29.07.2021 10:29:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.