• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София °C

Политически анализатори: Аферата с боклука е над средното равнище

Политически анализатори: Аферата с боклука е над средното равнище

/КРОСС/ Аферата с италианския боклук изглежда, че е над средното равнище, заяви в студиото на "Още от деня" политологът доц. Антоний Гълъбов в коментара си за повдигнатите обвинения на заместник-министъра на екологията Красимир Живков, бизнесмените братя Бобокови и на още трима за участие в организирана престъпна група, занимавала се с нелегален внос и преработка на опасни отпадъци в България.

Политическият анализатор доц. Росен Карадимов, също гост в предаването, подчерта, че "няма две мнения, че това едно от най-престъпните действия от страна на властимащите, защото се прибира обществен ресурс и се посяга на здравето на хората".

Доц. Росен Карадимов - политически анализатор: Този път ще се върви докрай.

В отговор на въпрос как ще се отразят скандалите около МОСВ, поверено на коалиционния партньор ВМРО, доц. Гълъбов отбеляза, че вече се намираме в предизборна кампания и тепърва ще расте напрежението.

Доц. Антоний Гълъбов - политолог: От гледна точка на политическите реакции това няма да се отрази толкова съществено на фона общата атмосфера на радикализация, която усещам.

Според Карадимов сътресения ще има.

Доц. Росен Карадимов - политически анализатор: Напрежение имаше и след това, което се случи с министър Нено Димов... Очевидно излизаме от хипнозата на коронавируса, защото се връщаме към обичайното си ежедневие.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

и знаете ли как ще се върви докрай

Законите са направени така,че да се краде безнаказано от пълнещите партийните каси. Те няма начин да бъдат обвинени. Някой служител,евентуално. А фактическият виновник е създателят на законите, българският парламент.

31.05.2020 07:14:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.