• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

8K HDR Full Array LED телевизорът на Sony ZH8 вече е достъпен

8K HDR Full Array LED телевизорът на Sony ZH8 вече е достъпен

- ZH8 предлага спиращ дъха голям 8K екран с впечатляващо детайлна картина и звук, който идва точно от мястото на действието на екрана-


/КРОСС/ Sony разкри дългоочакваната информация кога ще пусне своя нов 8K HDR Full Array телевизор ZH8 - моделът е наличен в Европа от средата на юни. Обединявайки най-добрите разработки на Sony по отношение качеството на картината и звука, заедно с подобреното потребителско изживяване, ZH8 прави убедително предложение както за любителите на филмовото забавление, така и за геймърите.

Чрез използването на най-добрия в областта си процесор X1TM Ultimate се постига ясно и прецизно качество на картината за изключително реалистично зрителско изживяване. Дори изображения, заснети в 4K и 2K, са ъпскейллвани до почти 8K качество, благодарение на 8K X-Reality TM PRO технологията и уникалната 8K база данни. Резолюцията на всеки обект след това се оптимизира от обектно-базираната Super Resolution технология за възпроизвеждане на впечатляващо реалистични изображения.

Телевизорите ZH8 включват премиум технологията на Sony Full Array Local Dimming and Boosting. Този 8K телевизор прецизно балансира излъчването на светлина по целия екран, за да гарантира спиращ дъха контраст. Full Array LED осигурява по-реалистичен контраст, като прави светлите зони по-светли, а тъмните - по-тъмни, благодарение на независимо контролираните LED зони на екрана. Контрастът е допълнително подобрен от 8K X-tended Dynamic RangeTM PRO - функция, която регулира яркостта за по-високи пикове на ярките участъци и по-дълбоки черни нива на зоните в сянка.
Телевизорът ZH8 8K HDR Full Array LED е оборудван с емблематичната за Sony технология Acoustic Multi-Audio TM, включваща вибриращ високо-честотен високоговорител, който позволява на звука да следва действието на екрана за едно наистина поглъщащо изживяване. Отделните усилватели се управляват независимо за прецизно позициониране на звука на този високоговорител във високите тонове, за постигане на по-голяма стабилност и реализъм. Съчетавайки минималистичен дизайн с елегантна тънка рамка, телевизорът ZH8 позволява пълно потапяне в забавлението без никакво разсейване.

За игровите конзоли от следващо поколение телевизорите от серията ZH8 ще поддържат 8K 60 кадъра в секунда, както и 4K 120 кадъра в секунда с висока честота на кадрите и бързо време за реакция (през HDMI), осигурявайки максимална производителност и завладяващо геймърско изживяване.

Новите телевизори ZH8 са оборудвани с Netflix Calibrated Mode - специално разработен режим, благодарение на който ще се наслаждавате на продукциите на Netflix със същото качество на картината като в професионалните телевизионни студиа. С Netflix Calibrated Mode визията и замисълът на твореца са напълно запазени. В допълнение, ZH8 е IMAX® EnhancedTM сертифициран продукт, способен да възпроизвежда висококачествени цветове, контраст и звук. Това позволява да се възползвате максимално от IMAX Enhanced съдържание и да се наслаждавате на напълно завладяващо изживяване у дома.

Ambient Optimization е нова технология заложена в Sony ZH8 4K HDR, която оптимизира качеството на картината и звука според мястото, където се намира телевизорът. Той автоматично ще коригира яркостта на картината към околната светлина в стаята, ще увеличи яркостта в светлите помещения и ще я намали в тъмните, за постигане на перфектната картина. Дори засича предмети в стаята като завеси и мебели, които абсорбират или отразяват звука, прави фини настройки на акустиката, за да се запази качеството на звука.

Серията ZH8 е Android TV TM с вградени Google Assistant, Google Play Store и Chromecast, които предлагат на потребителите лесен достъп до съдържание, услуги и устройства чрез обширната си платформа. Потребителският интерфейс на менютата и гласовият контрол са усъвършенствани за по-лесна ежедневна употреба. С Google Assistant и Amazon Alexa устройства можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Google Home, да сменяте канала или силата на звука с Amazon Alexa. Потребителите на Apple® AirPlay® 2 могат да стриймват филми, музика, игри и снимки към телевизора направо от своите iPhone®, iPad® или Mac®. Технологията Apple HomeKit TM позволява лесен и сигурен контрол на телевизора от iPhone®, iPad® или Mac®.
Цени и наличност
Телевизорите ZH8 8K HDR Full Array ще бъдат пуснати в продажба в средата на юни. За информация за цените, моля, проверете местния сайт на Sony на адрес www.sony.bg.


Sony ZH8 8K HDR Full Array LED TV: Основни характеристики
Размери на екрана: 85 "и 75"

Удивителен 8K контраст и невероятно реалистична картина
Процесор X1TM Ultimate с 8K X-Reality PRO - картината се усъвършенствана в реално време, а изображенията се ъпскейлват до почти истинско 8K качество благодарение на еклсузивната 8K база данни на Sony
Новата Frame Tweeter технология предлага впечатляващо изживяване чрез подобрено качество на картината, тънък дизайн и Sound-from-Picture RealityTM
Ново дистанционно с подсветка за лесна употреба дори в по-тъмна среда
Дискретна стойка с двойно позициониране - в зависимост от големината на рафта можете да използвате широката или тясната позиция
Новата функция Ambient Optimization подобрява качеството на картината и звука във всяка среда. Тя автоматично коригира яркостта на картината към околната светлина в стаята, повишава яркостта в светлите помещения и я намалява в тъмните за постигане на перфектна визия.
TRILUMINOSTM Display възпроизвежда точно дори фините нюанси, светлината и градацията на цветовете
Съвместим с Dolby Vision TM и Dolby Atmos TM
Възможност за hands-free управление
Съвместим със Smart Speakers, включително Google Home и Amazon Alexa устройства
Лесна връзка с различни устройства, включително Apple® AirPlay® 2, HomeKit TM
Съвместим с 8K 60fps и 4K 120fps
Бърз достъп до огромно съдържание и множество услуги с Android TV
Режимът Netflix Calibrated Mode осигурява студийно качество за гледане на Netflix съдържание. Разработен от инженерите на Sony в сътрудничество с колористите на Netflix, Netflix Calibrated Mode осигурява качество на картината, приближаващо се до това в професионалните телевизионни студия.
IMAX® EnhancedTM сертифициран продукт, способен да възпроизвежда висококачествени цветове, контраст и звук. Това позволява да се възползвате максимално от IMAX Enhanced съдържание и да се наслаждавате на напълно завладяващо изживяване у дома.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.