• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Ориенталски специалитети с до 50 % намаления в Kaufland

Ориенталски специалитети с до 50 % намаления в Kaufland

/КРОСС/ Разнообразните вкусове на ориенталската кухня превземат Kaufland България тази седмица. До 16 октомври клиентите на веригата ще могат да се насладят на над 30 избрани автентични ориенталски специалитета с намаления до 50 %. В хипермаркетите на лидера в модерната търговия у нас те ще намерят изобилие от подправки, сладкиши и печива.

Една от звездите на брошурата тази седмица е оригиналната интерпретация на класическото турско пиде, приготвена от бавно ферментирало тесто с квас на място в пекарната на Kaufland.

Клиентите на най-голямата верига могат да опитат още класическия турски десерт кюнефе, топящо се в устата пишмание с шамфастък и неповторима турска халва с бадеми или орехи. Вкусът на Ориента се допълва от сочния, сладко-кисел вкус на първокласен нар и изкушаваща смокиня.

Тази седмица в Kaufland всеки ще може да открие сладката страна на близкоизточната кухня със специалната селекция от баклава и кадаиф, направени с ръчно точени кори от обучени майстори. В дните, посветени на ориенталската кухня, любимите на малки и големи сиропирани десерти могат да бъдат закупени на половин цена.

Ценителите на екзотичните вкусове ще могат да се пренесат в атмосферата на Близкия Изток директно от рафтовете и витрините на Kaufland като си приготвят сами автентични дюнери, сочен адана кебап или домашни фалафели. Тези, които предпочитат да не консумират месо, могат да опитат традиционното турско ястие имамбаялдъ, както и постни сарми със зелев или лозов лист.

Неустоимите предложения от актуалната брошура на Kaufland могат да бъдат намерени до 16 октомври или до изчерпване на количествата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.