• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Разнообразие от оригинални италиански продукти с голямо намаление в Kaufland

Разнообразие от оригинални италиански продукти с голямо намаление в Kaufland

/КРОСС/ Вкусът на Италия превзема Kaufland тази седмица. Клиентите на най-голямата търговска верига ще могат да избират от богата селекция традиционни италиански продукти на изключително изгодни цени. В рамките на тематичните кулинарни дни, посветени на Средиземноморската държава, те ще могат да се възползват от намаления на избрани видове паста и различни колбаси като прошуто крудо и кото, панчета, салами „Милано“, „Наполи“ и „Качаторе“, както и на чисто пуешко филе без съдържание на ГМО и антибиотици.

В хипермаркетите на Kaufland любителите на италианската кухня ще намерят всичко необходимо за приготвянето на домашна пица, при това с намаление до над 40%. От пухкаво тесто, моцарела и класически доматен сос, до сухи подправки и висококачествен зехтин. На сайта на веригата те ще могат да се вдъхновят от рецептата за неустоима пица с прошуто, както и да получат съвети за приготвяне на тирамису и италианска бисквитена торта. Всички необходими продукти за двете сладки изкушения могат да бъдат закупени от хипермаркетите на веригата, като тази седмица нейните клиенти ще могат да намерят рикота, маскарпоне или италианско масло на над 30% по-ниски цени. За тези от тях, които в забързаното ежедневие не намират време да готвят у дома, Kaufland ще предложи още възможности да опитат вкуса на Италия - готова лазаня и тирамису, сладолед и типични италиански сладки.

В рамките на тематичната италианска седмица клиентите на търговската верига ще могат да допълнят пазарските си колички с различни видове кафе, вино и характерни напитки на изгодни цени. Специални оферти очакват и притежателите на Kaufland Card, които ще могат да се възползват от допълнителни отстъпки при покупката на сирене бурата и готови за консумация тортенили и равиоли.

„За нас е важно тематични артикули като италианските да са достъпни за клиентите не само в определена седмица, а през цялата година. Поддържаме стандартно в асортимента си над 700 продукта с италиански привкус на разумни цени. В текущата седмица забелязваме засилен интерес към колбаси и напитки. Ще продължаваме да развиваме портфолиото си от тематични артикули, които могат да се закупят всеки ден“, коментира ръководителят на направление  „Акционен мениджмънт“ на веригата Красимир Тодоров.

Като най-голямата компания в ритейл сектора у нас, Kaufland се гордее с разнообразието от стоки и продукти, което предлага на своите клиенти. В хипермаркетите на веригата могат да бъдат намерени над 20 000 артикула.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.