• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Медведев призова за започване на настъпление и пълно сваляне на режима в Киев

Медведев призова за започване на настъпление и пълно сваляне на режима в Киев

/КРОСС/ Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев обяви необходимостта от пълното сваляне на режима в Киев в хода на бъдещата руска офанзива, предава ТАСС.

Коментирайки ситуацията около украинското „контранастъпление“ в своя канал в Telegram, той написа: „Трябва да спрем врага и след това да започнем настъпление“.

"Неговата [руска офанзива] цел днес не е само освобождаването на нашите земи и защитата на нашия народ. Нейната цел е пълното сваляне на нацисткия режим в Киев, който се е окопал в страната 404", подчерта Медведев.

Той предупреди да не се подценява противникът. „Врагът и западният свят, който го подкрепя, са готови на всичко, за да изтрият страната ни от лицето на земята, каза зам.-шефът на Съвета за сигурност.“ Затова сега основното е да се концентрираме максимално. и да даде достоен отговор." Той добави, че руската армия има значително предимство "и в авиацията, и в бронетанковите сили, и във високоточните оръжия", "и, разбира се, морално превъзходство".

Без изненади

Заместник-председателят на Съвета за сигурност обясни, че за Русия няма изненади в контранастъплението на въоръжените сили на Украйна, тъй като режимът в Киев няма избор. „Трябва да атакуваме. Трябва да оправдаем получените плячка и оръжия. Разочарованието на собствениците може да коства на [украинския президент Владимир] Зеленски и Ко (от английски „и компанията“ – бел. ТАСС) не само постове, но и самия живот, „ Медведев очерта ситуацията в Киев .

Според зам.-председателя на Съвета за сигурност на Русия са достатъчни „няколко доклада на американските агенти, които отдавна командват СБУ (Службата за сигурност на Украйна – бел. ТАСС)“ и цялото украинско ръководство „ще незабавно да бъдат отписани като скрап." „Те ще бъдат обвинени, че прахосват парите на американските данъкоплатци. Освен това те ще го правят чрез подставено лице, както им харесва в Лангли (там се намира централата на ЦРУ на САЩ – бел. ТАСС): те ще дадат заповед на радикалите мръсници да ударят шамар на наркоман за предателство и каузата Бандера, а след това да го обесят за краката заедно с поддръжниците му, както някога обесиха дучето (от италианския „вожд“, т.нар. Бенито Мусолини – прим. ТАСС) и неговата фашистка хунта на площад Лорето в Милано“, предложи Медведев.

Затова, продължи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, киевският режим има само един изход: „Вървете до края, изпращайки хиляди мобилизирани да загинат“

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.