• 23 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8074
  •  GBP / BGN 2.3468
  •  CHF / BGN 2.0885
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Леонид Слуцки: САЩ не се стесняват да се наричат ​​преки съучастници в престъпленията на режима в Киев

Леонид Слуцки: САЩ не се стесняват да се наричат ​​преки съучастници в престъпленията на режима в Киев

/КРОСС/ Съединените щати всъщност не се стесняват да се наричат ​​преки съучастници в престъпленията на режима в Киев. Това посочи лидерът на ЛДПР, ръководител на комисията по международни отношения на Държавната дума Леонид Слуцки, цитиран от ТАСС.

Така той коментира изявлението на Белия дом, че украинските въоръжени сили нанасят удари по Крим с американски ракети ATACMS.

"Върхът на цинизма: Белият дом призна, че украинските въоръжени сили нанасят удари по Крим с американските ракети ATACMS и нарекоха тези удари "изключително ефективни", всъщност САЩ не се колебаят да се нарекат преки съучастници в престъпленията на режима в Киев и поема колективна отговорност за убийството на цивилни и терористичните атаки на руска територия, организирани от хунтата на нелегитимен клоун", написа Слуцки в своя канал в Telegram.

Според него изявлението на координатора по стратегическите комуникации в Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби е поредното потвърждение, че координацията на ракетните атаки на въоръжените сили на Украйна се осъществява с прякото участие на Вашингтон.

"Красноречив фон за исканото от Киев заседание на Съвета за сигурност на ООН за 9 юли, отбеляза политикът. Русия определено ще отговори. Президентът Владимир Путин обеща: ще има реакция в най-близко бъдеще", заключи Слуцки.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Украйна е полигон за изпитание на въоръжение в реална бойна обстановка.

09.07.2024 09:06:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.