• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

ES7: Най-бързото SUV на NIO

ES7: Най-бързото SUV на NIO

/КРОСС/ По време на ежегодното си продуктово събитие Product Launch Event, китайският производител на електромобили NIO постави началото на пазарното лансиране на изцяло новото си SUV предложение ES7 и анонсира версиите 2022 година на ES8, ES6 и EC6.

С лансирането на ES7, NIO вече може да се похвали с нов шампион по отношение на динамиката в SUV портфолиото си, след като новият модел на марката обещава възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за само 3.9 секунди.

Друг акцент при ES7, върху който обръщат внимание от NIO е просторът на интериора, който е определен от компанията като второ пространство за живот с изтънчени, но и придаващи уют дизайн решения и детайли.

За постигането на това, основна роля играе голямото междуосие на електромобила- 2960 мм, както и предните седалки с подгряване, вентилация и масажна функция, и задните с подгряване и функция за регулиране на ъгъла на облегалката, които са част от стандартното оборудване на всеки един от представителите на NIO ES7.

Също така част от стандартното оборудване на NIO ES7 е и PanoCinema дигиталният кокпит с добавена реалност, бордова система NIO Digital System, система NAD (NIO Autonomous Driving) за частично, а на по-късен етап и пълно, автономно управлени, адаптивно въздушно окачване и други.

Според анонса на NIO и китайските стандартни на замерване, ES7 е в състояние да предложи свободен пробег от 485 километра при версията си със 75 kWh батерия, 620 километра с 100 kWh модул и над 850 километра с наличната батерия 150 kWh

Базовата цена на NIO ES7 е определена на около 70 000 щатски долара (RMB 468 000), а първите доставки към клиенти се очаква да бъдат осъществени на 28 август.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.