• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Състезатели от 19 държави ще се включат в Европейското първенство по киокушин за мъже и жени

Състезатели от 19 държави ще се включат в Европейското първенство по киокушин за мъже и жени

Битките за медалите на Стария континент в най-тежкия стил карате започват на 5 декември от 09:00 в Двореца на културата и спорта във Варна

/КРОСС/ Състезатели от 19 държави ще се включат в 3-ото Европейско първенство по карате киокушин за мъже и жени, което ще се проведе на 5 декември в Двореца на културата и спорта във Варна. Това стана ясно по време на официална пресконференция, която се проведе вчера в хотел "Астор Гардън" от Световния киокушин съюз (KWU) и Българската карате киокушин федерация (БККФ), които организират първенството.

Пресконференцията беше открита от генералния секретар на Световния киокушин съюз Шихан Александър Пичкунов, който заяви че много се радва, че въпреки сложната ситуация с пандемията от COVID-19 това първенство ще се състои. Той благодари на Българската карате киокушин федерация за организирането на шампионата и пожела успех на всички. Тези, които искат да победят, ще победят. Пожелавам успех на всички и много победи! Бъдете здрави!", каза той.

Генералният секретар на Световната киокушин федерация (KWF) Шихан Анджей Древняк също поздрави всички за безупречната организация и пожела успех на всички състезатели.

България също ще има претенденти на Европейското първенство по карате киокушин за мъже и жени. В шампионата ще се включат Ия Костова, Никол Харизанова, Виктория Наскова, Дилян Николов, Димитър Митев, Кристиян Добрев, Кристиян Дойчев и Васил Димитров.

През 2018 година отново на Европейското първнество по карате киокушин във Варна Кристиян Дойчев стигна до финалите и стана Европейски шампион за Стария континент в категория до 85 килограма. Дали ще завоюва успех и сега - ще стане ясно на 5 декември.

Битките от Европейското първенство ще се проведат в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Елиминациите започват от 09:00 часа, а след това ще се проведат и финалите, от които ще разберем кои са новите големи Европейски шампиони по карате киокушин за мъже и жени.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.