• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Владимир Кисьов: Дали ще ГЕРБ – СДС ще подкрепи Васил Терзиев, зависи от поведението на ПП-ДБ

Владимир Кисьов: Дали ще ГЕРБ – СДС ще подкрепи Васил Терзиев, зависи от поведението на ПП-ДБ

/КРОСС/ Това е провал за ГЕРБ - СДС като коалиция. С един спуснат, в нарушение на всички правила, кандидат за кмет в последната секунда. Те можеха да го регистрират и после да го обявят. Така бившият главен преговарящ за членството ни в ЕС Владимир Кисьов снощи коментира изборните резултати.

"Той не се ползва с особена подкрепа, включително и от конкурентните си колеги. Не очаквах, че няма да отиде на балотаж. За това казвам пълен провал", смята бившият шеф на Общинския съвет.

Според Кисьов кандидатурата на Антон Хекимян не е обсъждана нито на градски съвет, нито на национален съвет. И допълни, че естествения ход е бил Георги Георгиев да е кандидат за кмет на столицата.

"Борисов трябваше да подкрепи Вили Лилков. Но той не го направи, а издигна Хекимян", отбеляза Кисьов.

По думите му единственото му позитивно е изказването от днес във Фейсбук - че трябва да се избира от държавна сигурност и държавна собственост. „Ако няма в София нормална сглобка - много трудно за управление с такъв разлюлян общински съвет", каза още той.

Дали ще ГЕРБ - СДС ще подкрепи Васил Терзиев зависи от поведението на ПП-ДБ. Ако се продължи с тази надменност, ще се зацикли. Трябва да се седне на масата и да се търси консенсус, който гарантира европейското развитие на България, посочи още Кисьов.

Кисьов бе категоричен, че ще отиде да гласува на балотажа. "В никакъв случай няма да отиде гласа ми към БКП/БСП. Но има районни кметове, за които ще отида да гласувам", коментира Кисьов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.