• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

На Седмицата на дизайна в Милано 2024 LG се фокусира към европейския пазар на уреди за вграждане

На Седмицата на дизайна в Милано 2024 LG се фокусира към европейския пазар на уреди за вграждане
Компанията представя усъвършенствани кухненски серии за вграждане с иновативни AI технологии в Милано

/КРОСС/ LG Electronics участва в Седмицата на дизайна в Милано 2024 (Milan Design Week 2024) - световното търговско изложение за дизайн, което се провежда в Милано, Италия, от 16 до 21 април. Изложението на LG в рамките на Седмицата на дизайна в Милано, е насочено да засили присъствието на компанията на европейския пазар за уреди за вграждане, и включва щанд на Salone del Mobile (EuroCucina), изложба в шоурума Signature Kitchen Suite и сътрудничество с Moooi в шоурума на холандската лайфстайл компания.

След пускането на ултра-премиум уредите за вграждане Signature Kitchen Suite, LG непрекъснато стратегически разширява присъствието си по целия свят. На миналогодишното изложение IFA в Германия, LG представи линиите за вграждане, които допълват утвърдените първокласни предложения на компанията. На Седмицата на дизайна в Милано през 2024 г. компанията се стреми да демонстрира ангажимента си да предоставя първокласно кулинарно изживяване, състоящо се от разнообразна гама продукти, предназначени да отговорят на нуждите и изискванията на разнообразните клиентите.

На изложбения щанд на LG на Salone del Mobile е представена ултра-премиум линията за вграждане Signature Kitchen Suite, както и редица усъвършенствани, естетически издържани продукти от по-широката гама на компанията за кухненски уреди. Чрез философията "True To Food" марката Signature Kitchen Suite популяризира важността от запазването на първоначалната стойност на храната. Представена е и гама от уреди за готвене, които се комбинират с приложението ThinQTM за по-интелигентно кухненско изживяване "Life's Good".

По време на Седмицата на дизайна в Милано шоурумът Signature Kitchen Suite ще запознае посетителите с изискания стил и усъвършенстваните технологии на най-новите продукти за вграждане Signature Kitchen Suite. Междувременно на изложението A Life Extraordinary (16-21 април) в изложбеното пространство на Moooi, LG представя своя пречиствател на въздух PuriCareTM AeroFurniture с отличителен, нов дизайн от Moooi, както и други нови продукти като хладилника с долен фризера InstaViewTM с MoodUPTM.

Вдъхновяващ кулинарен начин на живот с кухненските уреди LG на Salone del Mobile

Изложбата на LG на Salone del Mobile ясно показва стойността от споделянето на качествена храна. Впечатляващият щанд на компанията с площ от 483 кв. м е проектиран от GamFratesi - прочутото студио за архитектура и дизайн, основано от италианеца Енрико Фратези и датчанина Стин Гам. Вътре са представени проекти за вграждане на Signature Kitchen Suite и размерите на кухни и домакински уреди с марката LG.

Сред изложените продукти е новопредставената 60-сантиметрова (24-инчова) фурна за вграждане Signature Kitchen Suite с технология Gourmet AITM. Иновацията с изкуствен интелект на LG може да идентифицира какво готви потребителят и автоматично да предложи оптималния режим на готвене от база данни със 130 рецепти. Зашеметяващата нова фурна може да се похвали и с усъвършенстваната технология ProBake, която използва инверторната технология на компанията, за да осигури равномерно разпределение на топлината за бързо и ефективно готвене. Предлагайки новаторско удобство за гъвкавост при готвенето - индукционният плот със свободна зона на Signature Kitchen Suite позволява на потребителите да поставят всякакви по размер и вид съдове навсякъде по повърхността му за готвене*. Това е възможно благодарение на способността на плота, оборудван с изкуствен интелект, да открива и проследява позицията на съдовете.

Пуснат на пазара в Италия този месец, хладилникът с долен фризер на LG InstaView с MoodUPTM може да бъде открит заедно с хладилника с френска врата InstaView с MoodUP на щанда на компанията на Salone del Mobile.

В допълнение към новите продукти на LG, посетителите на щанда на компанията ще имат възможност да се насладят на кулинарна демонстрация, организирана от Signature Kitchen Suite. На събитието ще участва известният готвач Фабрицио Ферари, който ще приготви вкусни ястия, използвайки някои от най-новите уреди за вграждане от гамата Signature Kitchen Suite. Други специални дейности включват "Zero Wasting Oven Cooking " с вградени уреди на LG, дегустации на вина, водени от сомелиера Емануеле Троньо, и уникално музикално и кулинарно преживяване с DJ/кулинар Даниеле де Микеле, известен още като Donpasta.

Новият 48-инчов хладилник с френски врати Signature Kitchen Suite и елегантните уреди от линията Transitional, които включват комбинирани хладилници за вграждане, индукционни котлони и микровълнови фурни, са част от разширената гама на LG, специално насочена към европейския пазар.

Прецизност и елегантност с новите колекции на Signature Kitchen Suite

На шоурума Signature Kitchen Suite, който се намира между известните милански улици Via Manzoni и Piazza Cavour, LG организира едноседмично събитие, отворено за обществеността, на което представя своите уреди за вграждане от висок клас заедно с новите си колекции Design Capsule под мотото "The Art of Precision".

Сътрудничеството с международно признатата дизайнерка Патрисия Уркиола, която е проектирала скулптурен шкаф за хладилник с чекмедже на марката е вълнуващо развитие за Signature Kitchen Suite. Идеален за съвременните пространства, където границата между дневната и кухнята често е размита или заличена, шкафът на Уркиола превръща домакинския уред в прекрасна мебел. Сливането на превъзходната технология на Signature Kitchen Suite с дизайнерското майсторство на Патрисия довежда до едно ексклузивно лайфстайл решение с луксозен, ръчно изработен почерк. Шкафът се предлага в три модулни варианта и две покрития - дърво или плочките Cimento.

Посетителите на шоурума могат да видят и SKINS Club - ултра елегантен шкаф за винена изба под плота на Signature Kitchen Suite, проектиран в сътрудничество с местната миланска архитектурна и дизайнерска фирма m2Atelier. Задължителен за ценителите, зашеметяващият SKINS Club разполага със специални отделения за съхранение на вино и пури и предлага персонализирани покрития за неповторим външен вид.

Ексклузивно сътрудничество между технологии и изкуство

На изложението Salone dei Tessuti, LG си сътрудничи с Moooi, за да създаде необикновено преживяване, в което технологиите и дизайнът се сливат безпроблемно. Изложбеното пространство показва еволюиралия дизайн с обмислените функции на новаторските домакински уреди на LG, като фризера LG InstaView с MoodUP, системата за дрехи StylerTM, куфара за обувки Styler и настолния пречиствател на въздуха PuriCareTM AeroFurniture, украсен с нов десен от Moooi.

"Развълнувани сме да представим разширеното си, разнообразно портфолио от уреди за вграждане на тазгодишната Седмица на дизайна в Милано", споделя Лю Дже-Чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. "LG ще продължи да укрепва присъствието си на европейския пазар за вграждане със своя ултра-премиум пакет Signature Kitchen Suite и уреди за вграждане с марка LG, предназначени да задоволяват разнообразните нужди на клиентите."

Посетителите на Седмицата на дизайна в Милано 2024 могат да разгледат усъвършенстваните уреди за вграждане на LG на изложбения щанд, шоурума Signature Kitchen Suite (ъгъла на Via Manzoni и Piazza Cavour) и шоурума Moooi в Salone dei Tessuti (Piazza Cavour).

Разпознаването на готварските съдове може да варира в зависимост от размера или броя на предметите, поставени върху повърхността.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.