• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Борисов за споразумението с ПП-ДБ: Това не е коалиция, това е отговорност

Борисов за споразумението с ПП-ДБ: Това не е коалиция, това е отговорност

/КРОСС/ Това не се нарича коалиция, това се нарича отговорност. Ако е коалиция, аз и Кирил Петков ще сме премиери или министри. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за споразумението с „Продължаваме Промяната - Демократична България”.

„Ако искате, го наричайте, както искате, ваша работа. Аз го наричам отговорно поведение на диаметрално противоположни като омраза партии и със 100% еднакви програми”, добави той.

От думите му стана ясно, че правителството се прави от Мария Габриел и академик Николай Денков. "Дали сме на Мария Габриел 100% от правата", каза той.

По думите му загърбването на егото, както направили самият той, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов дава възможност да се преодолеят хаосът и кризата.

"Споразумението се сключва пред очите на народа. Минаха две години в хаос, престъпност, контрабанда, миграция, инфлация, бедност - без ред от План за възстановяване, без инвестиции. Всъщност това, което откриха за две години, е това, което ние направихме", категорично заяви Борисов.

Припомняме, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са готови да излъчат премиери от двете формации на ротационен принцип. Това стана ясно по време на съвместна пресконференция на двете коалиции.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Боко първо да си понесе отговорността за предходинет управления. Простото Кире и василев -също. Желателно е отговорността да бъде наказателна. След това да се обединяват както си щат. И-да, това е престъпен заговор, който най-вероятно отново е организиран от щатското посолство за да се запази статуквото във външната ни политика, което автоматично води до икономически загуби и риск от война. Би следвало електората на ПП да осъзнае доколко са ги прецакали, и колко всъщност са били наивни.

24.05.2023 07:23:23

Анонимен

Прав е, това не е коалиция, това е престъпен заговор.

24.05.2023 00:24:03

Анонимен

КОЙ СЪЗДАДЕ ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ? (и видео) Получихме на редакционната поща писмо на българин към фондация «Ханс Зайдел», финансирала създаването на ПП ГЕРБ в България. Публикуваме писмото без редакторска намеса Фондацията Ви „Ханс Зайдел“ носи основната вина за престъплението наречено „ГЕРБ“. Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. От своето създаване на 11 април 1967 г. фондация „Ханс Зайдел” се занимава с политическо обучение с цел – както е записано и в нашия устав – да се насърчава „демократичното и гражданско обучение на немския народ в християнски дух”. С това политическото обучение на фондация „Ханс Зайдел” надгражда върху човешкия облик, към който принадлежат свободното развитие на личността и нейната собствена отговорност, както и социалната отговорност и солидарност. Тази задача е по-актуална от всякога точно в нашето време, в което изискването за повече собствена отговорност, за нова култура на самостоятелност и за активно гражданско общество все по-силно излиза на преден план. А ето и кои са партньорите на фондацията в България: Партньори Основните партньори на фондация „Ханс Зайдел” в България са: Гражданско сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ (ГЕРБ) Институт за икономическа политика Национална асоциация на общинските служители в България Дипломатически институт към Външно министерство на Република България Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби Министерство на правосъдието и Прокуратура на Република България Софийски университет „Св. Климент Охридски” Дружество на преподавателите по немски език в България Кой е Ханс Зайдел Ханс Зайдел е роден на 12.10.1901 г. в Швайнхайм бай Ашафенбург. След матурата той следва право, германистика и икономика в университетите Вюрцбург, Фрайбург и Йена. През 1929 г. Зайдел получава докторска титла по право и се установява като адвокат в Ашафенбург. През 1932 г. той става член на Баварската народна партия (БНП) и една година по-късно се кандидатира на изборите за градски съвет в Ашафенбург. След поемането на властта от Националсоциалистическата работническа партия в Германия (партията на АДОЛФ ХИТЛЕР) е задържан на поста. От 1940 до 1945 г. Зайдел служи във Вермахта и се бие срещу СССР на Източния фронт по времето на Втората световна война, уволнява като лейтенант от запаса на една танкова дивизия. Американското военно правителство обявява политически Ханс Зайдел за областен управител на Ашафенбург, а за партията Християнсоциален съюз той се кандидатира успешно през 1946 г. за учредителното събрание и за баварския парламент. През септември 1947 г. министър-председателят Ханс Ехард назначава експерта Ханс Зайдел за баварски министър на икономиката….bgr.news-front.info https://pan.bg/view_article-49-360178-KOJ-SYZDADE-ChUDOVIShtETO-GERB-i-video.html

23.05.2023 20:52:16

Анонимен

Майка и жална на България ,щом този тулуп ще бъде пак министър на финансите . И каква стана тя либерал фашистите от ГЕРБ и ПП си излъгаха избирателите ,за кой ли път . От тук нататък черни облаци ще се вихрят над България и народът ни .Явно сме обречени на изчезване ,щото гробокопачите на България вече са се хванали за лопатите . За да ни ликвидират напълно като държава и народ

23.05.2023 20:50:14

Анонимен

Наричайте го както си щете, знаем, че е съглашателство да затриете България и да я ограбите до шушка, но може и котка път да ви мине.Тези, които сега се радват е възможно после да реват.

23.05.2023 20:13:21

Анонимен

Браво, Баце! Как ги прецака другите

23.05.2023 16:01:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.