• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Петков: Следващият парламент трябва да има голяма коалиция от депутати, които са готови да говорят

Петков: Следващият парламент трябва да има голяма коалиция от депутати, които са готови да говорят

/КРОСС/ Според съпредседателят на „Продължаваме Промяната" Кирил Петков следващият парламент трябва да има голяма коалиция от депутати, които са готови да говорят за важните задачи за България. По думите му дори народните представители да имат различно мнение по основни въпроси, трябва да дебатират.

„Следващият парламент трябва да има голяма отворена коалиция на хора, които казват „Ние сме тук не, за да пазим собствения си лидер, не за да има корупционни сделки, а защото приоритетите на България са на първо място", каза в студиото на „Здравей, България" Петков.

„В коалиция Вежди Рашидов няма да участваме. Ако дойде мандата в БСП, ще отидем на среща, както те дойдоха на нашата. Колегите от ДБ показаха ясно, че имат общи приоритети с нас, когато гласуваха нашата декларация. Всяко едно правителство, за да мине трябва да получи подкрепата на ГЕРБ, ДПС или „Възраждане". Те имат мнозинство", поясни съпредседателят на ПП.

„Когато имахме втория мандат казахме, че който иска може да ни подкрепи за приоритетите. Не казахме никаква подкрепа от ГЕРБ никога. Казахме никаква договорка с ГЕРБ в този вариант. Готови сме да седнем с всеки на масата", уточни той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бацо Тулупа много добре определяше целите в управлението на държавата.... Да има за него, Доган и Прасето пък другите кучета ги яли, за това за дванадесет години останахме на последно място в Европа

12.01.2023 18:19:47

Анонимен

Този малоумник такаи не разбра, че е въпрос на правене, а не на говорене. То той и да говори не може. Май не му е ясно и че преди всичко трябва да се формулират целите на обществото ни, изхождайки от тях да се определят приритетите, а те съвсем не са такива, каквито ги вижда Киро Простото а след това да се определят задачите свързани с решаването на проблемите, критериите на които трябва да отговарят решенията, с какви средства, в каква последователност, в какви срокове и с какви екипи ще се върши всичко. На този малоумник морето му е до колене, понеже дори не разбира за какво става дума. А-а-а, и канадски или щатски агенти нямат място в българската политика или поне би трябвало да нямат място.

12.01.2023 15:20:30

Анонимен

Откъснт сте зелен от дървото държавността и политиката.

12.01.2023 14:40:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.