• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Путин: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

Путин: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

/КРОСС/ „Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа". Това заяви руският президент Владимир Путин на среща с лидерите на фракциите в Думата, предаде ТАСС. „Неотдавна казах: Нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Това никога не се е случвало и няма да се случи", беше категоричен Путин, пише БГНЕС.

Според него опитите на врага да сплаши руския народ имат обратен ефект. „Врагът просто не осъзнава с кого си има работа. С Русия! Това е такава общност от хора, обединени от общи цели, независимо от етническите и религиозните особености. Имаме обща култура, имаме нещо, което обединява всички ни", подчерта руският президент.

Източник: БГНЕС

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Защо толкова ли не можем да живеем заедно и мирно? Ще ти кажа, че завистта , злобата , неблагодарността и високомерието на западняците няма почивен ден! Та затова западняците ще посрещат гости на главния си площад.Скоро.Те просто не знаят с кого си имат работа. А , спомних си, как го бяха казали:колос на глинени крака.Та,след като блъснаха глинените му крака на колоса, девет дръжави у европата са в рецесия.Честито на победителите!

22.03.2024 23:31:24

Иван Андреев

Да.

21.03.2024 11:07:00

Анонимен

От злобата и завистта че Русия е толкова голяма богата и велика сила И са скочили срещу нея Ще се стовари ядрения ракетен килим И света ще пламне от световен конфликт Защо толкова ли не можем да живеем заедно и мирно Да спрат да дрьнкат орьжия и да заплашват мирни дьржави

21.03.2024 06:28:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.