• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

22-годишен мъж без книжка помете 6 коли

22-годишен мъж без книжка помете 6 коли

/КРОСС/ 22-годишен неправоспособен шофьор беше задържан в Бургас, след като ударил няколко коли и избягал от местропроизшествието. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Инцидентът е станал около 06:00 ч. тази сутрин.

Мъжът е с отнета шофьорска книжка, посочиха от полицията.

Управлявал е джип "Мерцедес G". Водачът завивайки от улица "Константин Фотинов" по улица "Митрополит Симеон" губи управление над автомобила, блъска първата от паркираните в отсечката коли, странично блъска втората, удря третата в средата на купето, а тя от своя страна, измествайки се причинява материални щети на още три автомобила.

След допускане на пътния инцидент водачът на джипа напуска местопроизшествието, но е задържан от полицейските служители на улица "Райна Княгиня".

22-годишният водач на автомобила отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици. Задържан е за срок от 24 часа.

Направен е първоначален оглед на местопроизшествието. По случая в Първо Районно управление - Бургас е образувано досъдебно производство.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Докато не се въведат драстични крумови санкции работите няма да се оправят. Не само отнемане на книжки, не само трудов затвор, не само обществен линч, и натоварване на цялата фамилия с разноските по безобазието. Щото нашата младеж отива категорично в пропастта на безобразията. Ще си стоят в къщи и ще се образоват, ше си карат джиповете и ще избиват невинни граждани и ще им пляскаме с ръце и със смешни глоби. Джамбазки го наградиха с 1000 лева глоба за шофиране с алкохол, тия дето бяха в парка на разходка с по 5000 лева. Това е чист кретенизъм ДЪРЖАВЕН, ГЕРБЕРСКИ

09.05.2020 16:21:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.