• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Крум Зарков: Политическото статукво е загубило чуваемост към всякакви аргументи

Крум Зарков: Политическото статукво е загубило чуваемост към всякакви аргументи

/КРОСС/ Когато политическото статукво е загубило чуваемост към всякакви аргументи, когато никоя партия в парламента, с изключение на БСП, не вижда очевидния факт, че това правителство не може да продължи да функционира или поне не е полезно да функционира, когато са заети единствено с това да ни обясняват, че ненормалното е всъщност нормално, то тогава БСП няма друг ход, освен да потърси подкрепа от източника на всяка власт в една демократична държава, а именно гражданите. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Крум Зарков, депутат от „БСП за България". С инициирания от нас народен вот на недоверие и подписка се надяваме, че много хора ще имат шанса и смелостта да кажат, че им пука, че не искат да живеят от скандал в скандал и че искат съвсем друг модел на развитие на държавата, в която живеят и която обичат, допълни той.

Ние оставаме парламентарна сила и не сме се отказали от нито един от парламентарните инструменти да търсим истината и да изпълняваме това, за което сме избрани, а именно да бъдем опозиция и да осветляваме недъзите на това управление. Преди да поискаме създаването на специална анкетна комисия, която да разследва всички детайли около информацията, която изнесе до момента Васил Божков, трябва да припомня, че има постоянно действаща комисия за борба с корупцията в българския парламент. И ако тази комисия не се занимава със скандалите и фактите, които са изложени от Васил Божков и които излизат всекидневно за различни министри, и за най-високото ниво в държавата, то тогава не знам за какво е съставена, коментира Крум Зарков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.