• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Около 80% от служителите на Tуитър са напуснали след идването на Мъск

Около 80% от служителите на Tуитър са напуснали  след идването на Мъск

/КРОСС/ Около 80 % от служителите на американската компания Туитър, която притежава едноименната социална мрежа, са били уволнени или са напуснали по собствено желание, след като компанията беше придобита от предприемача Илон Мъск, съобщи телевизия Си Ен Би Си.

Според медията броят на щатните служители в компанията е намалял до около 1300 души. По-специално, отделът, който се занимава с препоръки относно политиките на компанията, дизайна и промените в продуктите, за да се гарантира безопасността на потребителите, вече има по-малко от 20 служители на пълно работно време.

Според инженер, който е подал оставка в компанията, подобна загуба на служители и съкращаване на персонал може да затрудни поддържането на услугата. Под ръководството на Мъск Tуитър намали броя на служителите си чрез масови уволнения, а други служители бяха принудени да напуснат след значителни промени в политиките на компанията.

Преди два дни "Бизнес инсайдър", позовавайки се на свои източници, съобщи, че съкращенията в Tуитър набират скорост въпреки уверенията на собственика за обратното. Според изданието десетки служители, отговарящи за рекламата и монетизацията, са били принудени да напуснат компанията преди две седмици. Мъск планира да закрие много от международните офиси на Tуитър, а също така и в САЩ, което може да доведе до намаляване на персонала на компанията до 2000 души, посочи изданието. Преди Мъск да поеме Tуитър, компанията е имала около 7500 щатни служители.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.