• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Детски комплекти – изборът на практичния родител

Детски комплекти – изборът на практичния родител

/КРОСС/ Пазаруването на детски стоки днес може да е истинско мъчение. Пазарът буквално е пренаселен с продукти, марки, модели и стотици варианти на едно и също нещо. Обикалянето на детските магазини често се превръща в главоблъсканица за родителите и тотален терор за децата, които нека си признаем, предпочитат да играят или да се занимават с нещо друго, по-интересно в мола.

Особено трудно стана напоследък да подберем правилните дрехи за детето си. Но с правилния подход и тази задача може да е лесна и изпълнима за няколко минути. Всяка хитринка в шопинга на детски стоки е от полза. И днес ще ви разкрием една такава - заложете на детски комплекти. Практичните родители ги купуват масово напоследък. Останете с нас, за да ви разкажем какви са предимствата на съвременните детски комплекти било то за момичета, или за момчета.

Детските комплекти са готови аутфити

В повечето съвременни домове с малки деца сутрините са истинска лудница. Ще се съгласите с това, особено ако се сетите колко много време отделяте в търсене на подходящи дрехи, с които да изпратите детето си на училище или детска градина. Спестете си излишното мислене за перфектното съчетание и просто заложете на готови комплекти. Те, между другото, са чудесен вариант и за официално облекло. Има невероятни детски комплекти за предстоящите празници - риза с панталон и допълнителен аксесоар като папионка или вратовръзка за момченцата или рокля с изискана жилетка/сако за момиченцата. Готовите визии от две части са повече от подходящи и за родителите, които искат децата им да изглеждат добре, но не са особено талантливи и можещи в модните съчетания.

Детските комплекти обикновено са на сметка

Не е трудно да пресметнете колко по-малко ще ви излезе да купите цял анцуг за детската градина, отколкото да си играете на нерви и да комбинирате единични горнища с подходящи суичъри. Заложете на пет чифта детски комплекти за всеки ден от седмицата и вече имате готови аутфити за градина или училище от понеделник до петък. Всичко това ще ви излезе далеч по-евтино, отколкото ако сами комбинирате горни с долни дрехи. Ето още един лайфхак от нас за вас: пазарувайте в периода на коледните празници, когато има отстъпки и зимни намаления, както и традиционните оферти от Черния петък.

Детските комплекти са перфектният подарък

Ако държите да купите дреха за подарък, понякога една блуза или един панталон сякаш звучи твърде недостатъчно. Много по-удачно е да заложите на готов детски комплект. Така подаръкът ви ще изглежда завършен, а и ще имате сигурна цялостна визия. Много е вероятно единичната дреха, която изберете да не може да се съчетае с нищо от наличните модели в гардероба на детето (по цвят, модел и стил). Това обаче не бива да ви притеснява, ако решите да купите директно цял детски комплект за празника.

Детските комплекти са изключително популярни

На практика, във всеки магазин за детски дрехи ще намерите такива. Попитайте продавач-консултанта или просто въведете нужния филтър на сайта на онлайн търговеца, от който обикновено пазарувате. Ще видите, че изборът е доста богат. Детски комплекти има както за топло, така и за по-хладно време. Отлични са и елегантните варианти за специален повод, и спортните кройки за ежедневието и спорт. Разнообразието от детски комплекти е гарантирано и на база размери, като ще видите, че има дори бебешки модели. Всичко зависи от вашето търсене и лични предпочитания, които със сигурност ще бъдат задоволени сред това огромно изобилие от предложения на съвременния пазар.

Детските комплекти за момичета и за момчета са наистина отличен практичен избор. Всеки родители може да си спести време, пари и дори главоболия благодарение на тях, когато заветният момент за пазаруване с децата настъпи. Той вече няма да е толкова труден и изнервящ.

Източник: kiddie-style.com

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.