• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Любимата акушерка на Варна Ирена Корновска вече половин век помага на бебета да поемат първата си глътка

Любимата акушерка на Варна Ирена Корновска вече половин век помага на бебета да поемат първата си глътка

/КРОСС/ Тази година Великден съвпада и с един друг голям празник - Международния ден на акушерката. Той се отбелязва по целия свят и има за цел да покаже важността и ролята на професионалистите по здравни грижи в областта на родилната помощ.

Ирена Корновска вече половин век помага на бебета да поемат първата си глътка въздух във Варна. Акушерството за нея е нещо много повече от професия.

"Това е на първо място професионализъм. На второ - всеотдайност и милосърдие", твърди Ирена Корновска.

През годините тя вече е изгубила бройката на стотиците раждания, но разказва, че не това е най-важното. "Много повече бременни и бъдещи майчета съм обгрижвала в пренаталната грижа т.е. в женската консултация, което е едно много важно звено. Естествено, работейки в екип с акушер-гинеколози, които ме наричат "моята акушерка". Това също ми е много, много мотивиращо!", споделя тя.

Броят на бебетата, които е изродила, не може да назове, но помни първото. А това, което я задържа в професията толкова много години е благодарността на пациентите.

Източник:Нова телевизия

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

didier93

Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@gmail.com Имейл: didierdf93@gmail.com

05.05.2024 22:44:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.