• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Костадин Костадинов: Договорката за частичното влизане на България в Шенген отваря широко вратата да се превърнем в един огромен бежански лагер

Костадин Костадинов: Договорката за частичното влизане на България в Шенген отваря широко вратата да се превърнем в един огромен бежански лагер

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Костадин Костадинов, каза че премиерът Денков отново е излъгал. Това той каза по повод думите на министър-председателя от днес, че българското правителство не е приемало никакво друго задължение относно мигрантите, освен да реагира достатъчно бързо, както се изисква от Дъблинското споразумение по отношение на скоростта, с която се обработват молбите.

Ние доказахме с цифри и европейски доклади, че премиерът лъже. Договорката за частичното влизане на България в Шенген отваря широко вратата нашата държава да с превърне в един огромен бежански лагер, заяви Костадинов.

Ние от "Възраждане" казваме, че това не е редно, не е нормално и не бива да се прави такава договорка в името на това да отпадне сухопътният контрол по границите с Гърция и Румъния. Това може да бъде направено и без влизане в Шенген. Не бива да се правят такива престъпни договорки, посочи Костадин Костадинов, като добави, че трябва да се готвим за опасността от мигрантска война.

Той отбеляза, че се опасява, че скоро приеманите в България мигранти ще достигнат 100 000 души на година.

Ние намаляваме с 100 000 души на година, а след 10 г. тук ще има 1 млн. нелегални мигранти. България няма да е българска държава. Сделката за влизане на България в Шенген по въздушно-капков път наистина е престъпна, подчерта лидерът на "Възраждане".

Армията трябва да се изпрати на границата, както е от турската страна, добави той.

Според него със започналия ремонт на Паметника на свободата на Шипка управляващите искат да направят така, че на монумента да няма чествания. На тях им боде очите 3 март, боде им очите Паметникът на свободата, заяви Костадин Костадинов.

Не бива да се поругава националната памет. Тези хора, които в момента управляват държавата, нямат право дори да докосват този паметник, защото този паметник е символ на свободата, а те са символ на несвободата, на робството, каза още Костадинов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.