• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Костадин Костадинов ПП "Възраждане": България в момента не е държава, а е подмандатна американска колония

Костадин Костадинов ПП "Възраждане": България в момента не е държава, а е подмандатна американска колония

"България има нужда от нормализация"

/КРОСС/  В студиото на „Панорама" по БНТ председателят на ПП "Възраждане" каза, че трябва промени в държавата, защото нашата държава в момента представлява една управлявана отвън територия, в която се разпореждат чужди посланици.

„Това създава чувство за безнаказаност в българския политически елит. Оттам идва и проблемът с корупцията, с недоверието на българските граждани в това, което наричаме държава - в здравната система, образователната, в системата на сигурността. Имаме разпадащо се общество, в което хората се опитват да се справят поединично".

Хората трябва да повярват, че от тях зависи нещо, категоричен е Костадинов. „30 г. на хората се обяснява, че от тях нищо не зависи. Време е отново да се върнем към мястото, откъдето тръгнахме и да преосновем българската държава".

България има нужда от нормализация, защото това, което се случи през последната година е политика на масова паника и психоза, смята Костадинов. „Имаше ръст на смъртността, но никой не задава въпроса с колко точно скочи броят на хората, които си отидоха заради инфаркти и инсулти. И нашата информация е 2,5 пъти. Премахване на всички ограничителни мерки, премахване на маските. Държавата трябва да понесе отговорността за щетите, които нанесе на бизнеса."

Здравната система е в състояние на пълен колапс, категоричен е политикът.

„Болниците имат интерес от повече болни и се прави всичко необходимо да привлича повече пациенти. Ние превърнахме пациентите в клиенти и от това да се печелят пари. Докато не се премахне търговският статут на болниците, ще продължаваме да потъваме надолу".

„Възраждане" има 7 одита и Сметната палата е установила абсолютно изряден начин на отчитане на средствата, обясни Костадинов.

„Това нещо се случи с всички усилия на властта и цялата държавна машина върху една организация. Искам да задам въпроса на другите партии, които управляват държавата особено, колко одита са правени? Колко точно данъчни ревизии са правени на физическите лица министър-председател, министри, заместник-министри, областни управители и т.н. Естествено, че обвиненията не са верни.

По документи нашата така наречена държава, защото България в момента не е държава, а е подмандатна американска колония, унизително е за нас това, което са написали американските сенатори, ние чакаме някой отвън да ни реши проблемите ли, това е унизително?"

Ние от „Възраждане" смятаме, че трябва да има действително лустрация за хората, които са били в управлението, допълни още Костадинов.

Предоверяване е моята грешка, приемали сме хора, които не са отговаряли на нашите стандарти, обясни Костадинов.

Българските избиратели са изключително помъдрели, защото когато дойдат изборите и видят, че няма разбирателство са наясно с това, че ако има общи политики, те ще бъдат подкрепени. „Нямаше с кого да се явим заедно на тези избори, затова се явяваме самостоятелно. В парламента, след като влезем, мисля че пак няма да има с кого да направим взаимодействие".

Най-важният проблем на България е демографската катастрофа, обясни Костадинов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

То май този форум е за идиоти, другите се трият

08.03.2021 18:49:41

Анонимен

Прекалено голямо внимание обръщате на поредното фашистче финансирано от Кремъл. От битието му се вижда,че е боклук овършал няколко партии, а в момента в който получил партиина субсидия, първата му работа била да я гепне и да си купи луксозна къща.

08.03.2021 10:57:07

Петров

Костадинов е съвършенно прав, друг е въпросът, че и сега сме същата рая, същата мърша, каквато сме били винаги според Славейков, а какъв е точно процентът на дебилите все още е трудно да се знае. При такъв огромен обем на информация, при такива възможности да държиш и да показваш колко си тъп, като се криеш под анонимат е върха на перверзията. Дерзайте, цитирайте колко е лоша Путинова русия, колко са щедри, добри, демократични нашите стратегически съюзници, останете си в тъпота и простотия, срам ме е от вас.

08.03.2021 01:17:26

Анонимен

Много странно как изведнъж заглъхна дебата около доклада за България на американските сенатори от Комисията за външна политика. Много бяха напъните, че това е само тяхно лично мнение, но засега нито едно официално опровержение от Сената или от американското посолство. Какво означава мълчанието е известно на всеки.

07.03.2021 21:22:13

Анонимен

Истината много боли и замъглява мозъка и предизвиква злоба. Нищо за това кой построи АЕЦ-а и Нефтохим и срещу тях нищо по-значимо след повече от три десетилетия. Напротив слизаме все по-надолу в икономическата си изостаналост. Някаква цифра против? Ако въобще сме купували нефт от Алжир то е било заради изнесеното за там оръжие и не е достигал до България защото рафинерията ни е била настроена технологически за руския нефт. Нещо се мълчи за българската инвестиция в американския ВПК.

07.03.2021 21:01:18

Анонимен

Жалките Ватници досущ, като началството в Кремъл само Америка и американците им в кухите кратуни, глупако за България става дума, за това че любимата ви Русия само е крала, изселвала и убивала по нашите земи и винаги с помощта на еничари като вас, посегнал съм на възрожденците, не глупако вие явно не сте прочели нищо от тях, промити мозъци от близо стогодишна пропаганда, болни от най пагубното за България заболяване Русосифилс...

07.03.2021 18:15:26

Анонимен

Бах ма-а-му. Чипираната щатска подлога от седем извора вода носи за да докаже някаква лъжа- то неверни данни, то манипулирана история. Посегна и на възрожденците даже. А с групите за убийства и най-големия разузнавателен център направо ми изправи косата. Идиот. А-а-а, щях да забравя, никога не сме плащали нефта с долари. Доларът може и да е бил валута на цената, но плащането е било в преводни рубли, а курса на долара беше към 0,76 рубли за долар, та в долари излиза по -скъпо отколкото в рубли. И да, руснаците ни бутаха гювеч да правим реекспорт и да получаваме долари.

07.03.2021 17:13:17

Анонимен

Чипирания много легенди се разпространяват за петрола при соца, но когато извадиха документите от онова време истината се оказа съвсем друга. При борсови цени 17$ за барел през 1974г България е плащала на СССР 23$, освен това не ни е доставяла договореноте количества и почва внос от Алжир и Либия....

07.03.2021 16:59:48

Анонимен

Да подсетя долният умник с петрола от СССР, които внасяхме на преферинциални цени реексопритрахме за международния пазар за конвертируема валута и руснаците се правеха, че не го знаят. Две от най-значимите от национално значение и за сигурността ни предприятия, които добре, че "преходниците" не посмяха да ликвидират - АЕЦ-а и Нефтохима изплатихме с чушки и домати и т.н. Не съм лобист на Русия, защото сега нейните интереси са изключително прагматични и миналото е само един спомен. От американците не само няма никаква инвестиция, а напротив ние инвестирахме в тяхната военна промишленост. Нещо невярно?

07.03.2021 11:55:00

Анонимен

Чипирания перко я микажи кой руски интерес е нарушила България, че не се сещам. Каквото е пожелала Москва от нас го е получила, разузнавателен център на устието на Камчия-готово, най големия СПА комплекс в Сепарева баня с най добрите извори-готово, свободно движение и пребиваване на групата за убийства у нас-готово, европейски паспорти за всякакви руски мафиоти-готово, да прелитат самолети с оръжие за Сърбия няма проблем-готово. Перко всяка година бедна България плаща 10 милиарда долара на любимата ти Русия за най скъпите в света енерго ресурси.Перко вземи прочети какво казват Раковски, Левски, Захари Стоянов какво казват за любимата ти Русия...

07.03.2021 11:24:22

Master

Да, на моменти Костадинов е плашещо революционен, както отбелязва първият коментиращ. Но цялата ситуация у нас е тотално извън пътя. А крайните ситуации изискват крайни мерки. Това е. Да бяхме нормална държава, нямаше да има нужда от крайни хора. Следя "Възраждане", на дела не са толкова крайни, а дотук поне са принципни и праволинейни. Това в политиката е много важно. Дано влязат в парламента, за да могат, ако не да променят, поне да получат достъп и да разгласят безобразията на статуквото, за да разтурим кочината и да я изчистим.

07.03.2021 11:05:56

Анонимен

Коце,ходи се плякай !

07.03.2021 06:20:17

Анонимен

Ало-у, подлогата. Как искаш да ти подават евтино, по сравнение с останалите, като купуваме на дребно. Не става. и освен това е важно да сравниш цената на руснаците с останалите предложения: азерски, щатски и какъвто и да боло друг, като не забравиш да включиш и допълнителните разходи. Цената на ядреното гориво расте, понеже преди беше ниска и политически обоснована.. За руските мита е вярно, но и стоките ни просто не издържаха на конкуренцията, а и няма как да се опитваш да сереш на главата на някого и да очакваш от него икономически отстъпки. В този дух може да приемем за доказано че целувате щатски задници безплатно, а на моменти дори си плащате. Дразни ме, че и аз плащам за да ги целувате, ама като ви харесва - да ви е сладко

06.03.2021 20:52:58

Emilia

Naistina triabva goliama promiana v BG segahna Borisov da bade v zatvora masovo sme navan na rabota kakvo znsthi tova pitam:

06.03.2021 19:37:08

Анонимен

Москва бая народ е чипирала в България, щели сме да купуваме евтин газ от Русия, че и централа сме щели да имаме. Алоо чипирковци Москва от лятото на 1989г./бай Тошо е още на власт/ продава най скъпо газта си в България, завиши тройно митата си за внос и практически спря бъллгаския износ, а за централката малко инфо, за последните десет години цената на руското ядрено гориво е вдигната двадесет пъти...Както бе казал един роден ватник с пуловерчето, 80% дебили е равно на 80% чипирани копейкаджии.

06.03.2021 14:03:10

Анонимен

Всички щатски подлоги са повече от ясни и на светло. Ако народа си харесва мизерното положение да гласува отново са тях. Крадците на милиони също са заподозрени и дано има кой да ги разследва.

06.03.2021 11:57:27

Анонимен

Щатската подлога да мълчи. Ако не бяха икономическите интереси на щатите нямаше да ги зокопаем тези три милиарда в земята а щяхме да имаме още една ядрена електроцентрала и щяхме да сме транзитьор ( със съответните печалби) на евтин газ. Той и Боко като се срещна със щатските бизнесмени си го каза: ... във ваш интерес спряхме много инфраструктурни проекти ...

06.03.2021 11:16:18

Анонимен

Вирусната пандемия нанесе големи щети на обществото, но свали маските на много. На ЕС като колективен орган, равноправен за всички и най-вече на нашите управници, които не обслужваха своя народ, а чужди интереси.

06.03.2021 08:07:17

Анонимен

Абе ватник жалък, България затова похарчи три милиарда за кефа на Кремъл, разкопа половината държава сигурно за кефа на американците....

06.03.2021 07:54:17

Анонимен

Ами всичко точно си го говори човекът. Малко плашещо революционен е, но е прав и трябват радикални мерки с бързи резултати. Проблемът е системен, обаче. Малка партия има малки шансове, дори да влезе в парламента. Борбата винаги е между мастодонтите и гласовете трябва да се съберат, иначе пак уроди като ГЕРБ ще се бият в гърдите, че са спечелили гласовете на българските избиратели.

06.03.2021 07:50:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.