• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Костадин Костадинов: Няма да отидем на среща с Денков, най-доброто решение е нови избори

Костадин Костадинов: Няма да отидем на среща с Денков, най-доброто решение е нови избори

/КРОСС/ В предаването „Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза че вчера е победил здравият разум след неодобрението на кандидата за премиер на ГЕРБ. „Това е ситуация, в която не може да се състави редовно правителство и най-добрият ход е да се отиде на избори.

Няма да гласуваме и за акад. Денков по същите причини – имаме непреодолими сериозни разминавания както с ГЕРБ, така и с ПП, които са вътрешнополитически и външнополитически, категоричен е Костадинов. „Тези две партии имат много прилики, разликите им са единствено личностни.“

Когато ние поканихме другите политически сили на разговор, те отказаха, защото ние поставихме няколко важни приоритети, на първо място запазване на българската финансова независимост, разказа Костадинов. „Искахме референдум за приемане на България в Еврозоната. Те отказаха да попитат българските граждани. Второто нещо ставаше въпрос за запазване на българската въглищна енергетика. След 2 г. трябва да намалим с 40% на въглищните централи. Откъде ще дойде тока заради тези 40% по-малко? Ние нямаме в последните 30 г. голяма мощност, която да е присъединена. Само унищожаваме. Другият важен въпрос е демографската катастрофа – там срещаме разбиране само от БСП“.

В българския парламент има 5 американски, 1 турска и 1 българска политическа партия, те гласуват, защитавайки чужди интереси, това е показателно, категоричен е Костадинов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.