• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Костадин Костадинов: Борим се за поне половин милион гласа

Костадин Костадинов: Борим се за поне половин милион гласа

/КРОСС/ ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има подадени 11 721 заявления за гласуване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявления. В отказа на прокуратурата да образува наказателно производство не пише от коя държава са пуснати тези заявления. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за манипулация. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се проверява всеки IP адрес. Това каза за Bulgaria ON AIR председателят на партия „Възраждане" Костадин Костадинов.

От "Възраждане" настояват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в парламента почти година и половина, отбеляза Костадинов.

"Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за поне половин милион", подчерта Костадинов.

По думите му партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на "Възраждане".

„Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали. Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимавам с разпределяне на баницата и личностни битки", заяви още Костадинов.

Според него новите политически коалиции от стари политически фигури няма как да ги притесняват. "Това е опит за рециклиране на нещо вече добре известно в политиката", посочи Костадинов.

"В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба", коментира Костадинов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Те ГЕРБ бяха изключително умни, надарени и с висока степен на интелигентност, начело със своя лидер. Жалко е, че в България простолюдието и политически неграмотните, които се продават евтино са силно мнозинство.

17.02.2023 19:30:13

Анонимен

Обединихте изключително прости и необразовани хора с някакво обещание че те ще са на власт като вие сте на власт. И търпя. Приказките за кой е мъж и коя е жена и обидите и ниското ниво защото знам че това нещо няма де има очаквания от него резултат. Вие сте просто гордеете се с това смеете се на хора кето искат да прогресират, бъдете си, не в управлението.

17.02.2023 17:51:15

ццц

...мдааа и един мармот завива шоколад...

17.02.2023 17:50:48

Анонимен

Копейка троловете на Пригожин този път няма да ви помогнат, педераста е много зает с превземането на Бахмут, всичките му ресурси са насочени на там….

17.02.2023 12:34:34

Анонимен

Няма да стане. Други тарикати на партията „За излизане от ЕС и НАТО” ви отнеха от електората.

17.02.2023 11:49:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.