• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Костадин Костадинов:Трябва да се предоговорят условията за членство на България в ЕС

Костадин Костадинов:Трябва да се предоговорят условията за членство на България в ЕС

/КРОСС/ В студиото на „Още от деня" по БНТ  Костадин Костадинов, каза че активността винаги е била в порядъка на около 50% в последните 20 г. „В последните два избора тя падна под 50% заради акциите за купуване на гласове. Ако падне още повече активността, защото излизат хора да гласуват, на които са им дали 100 лв., това е хубаво. Въпросът е обаче какво правят останалите 50%."

„Възраждане" расте, ние мотивираме все повече и повече хора, а по отношение на общата политика - хората все повече се разочароват и аз това нещо го забелязвам навсякъде, хората не вярват, че нещо от тях зависи, обясни Костадинов. „Ние обясняваме на хората, че от нас зависи всичко".

Първото нещо, което трябва да се направи е да се създаде справедлива съдебна система, за да раздадем възмездие на всички виновни за случилото се досега, категоричен е Костадинов. „Законът трябва да се прилага еднакво за всеки, а не кой какъв е бил."

Инфлацията е вече 33%, а не 17%, допълни Костадинов. „Виждам в магазина какви са цените, отделно сметките за ток, вода и т.н. Ние предложихме мерки още в края на миналата година, когато тепърва се очакваше инфлационна вълна. Предложихме например ново ценообразуване на тока. Когато предложихме промяна на ДДС, отново ни казаха ЕС не го разрешава. Трябва да се предоговорят условията за членство на България в ЕС, а това което казваме ние, го казва и Макрон".

За НАТО трябва да има задължително референдум, но за ЕС първо трябва да си върнем парите, които ние сме дали, категоричен е Костадинов. „Това, което сме получили е три пъти по-малко от това, което сме дали".

Нищо няма да получим от ЕС, защото условията, за да ги получим е да затворим нашите ТЕЦ-ове, обясни Костадинов.

Ако на изборите в неделя българският народ избере това, което досега ни е управлявало, или Възраждане за България, или пълна разруха за държавата, в заключение каза Костадинов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.