• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Костадин Костадинов: Правителството Денков-Габриел ще нанесе щети, които трудно ще се възстановят

Костадин Костадинов: Правителството Денков-Габриел ще нанесе щети, които трудно ще се възстановят

/КРОСС/ Според лидера на Политическа партия "Възраждане" Костадин Костадинов, правителството между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще нанесе щети на България, които трудно ще бъдат възстановени.

Според Костадинов се подготвя извадиждането на "Булгартрансгаз" от забранителния списък за приватизация и продажбата му на американска компания.

"Причината е една и тя е много проста - американците не са глупаци и виждат, че политическото им вляние в страната намалява, техният статут тук ерозира. В резултат на това, те ще направят всичко възможно, когато ние от "Възраждане" дойдем на власт, да няма с какво да управляваме реално. Ще направят всичко необходимо, за да задлъжнее държавата, те вече ни вкарват в дългова спирала", каза Костадинов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

От Възраждане, в момента, се иска единствено да организира още от утре протести в цялата страна и наглите натрапници ще бъдат изметени бързо. Хората ги мразят, но трябва да бъдат организирани и съответно водени.

24.05.2023 07:28:36

Анонимен

Някой лапа на Копейката късата пишка, докато той в това време прави кинти, купи си къща с партийната субсидия, прибира половината заплата на депутатите си, а зомбитата му вперват….

24.05.2023 07:17:35

Анонимен

Браво Коце . Явно вече се вижда че Възраждане ще трябва да оправя престъпленбията на либерал фашистите ,глобалистите и демократите . И за тези престъпници и продажници ,не трябва да има никаква милост и ще трябва да бъдат унищожени като плъхове .

23.05.2023 20:59:28

Анонимен

Цоньо и Копейката на пазар за дълги пишки.... Накрая дългите пиушки ще ги лапаш ти ,разбира се ако не успееш да се качиш на колесника на самолета .

23.05.2023 20:56:41

Анонимен

Цоньо и Копейката на пазар за дълги пишки....

23.05.2023 16:14:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.