• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Костадин Костадинов във Варна: Ще убедим българите, че имат бъдеще като народ и държава

Костадин Костадинов във Варна: Ще убедим българите, че имат бъдеще като народ и държава

/КРОСС/ България има нужда от преосноваване и „Възраждане" има сили да постигне тази цел, ако тя се превърне в национална кауза. Това декларира при откриването на предизборната кампания на партията във Варна председателят й и водач на листата д-р Костадин Костадинов. „Най-голямото предизвикателство пред нас са не опонентите ни, а апатията сред хората, която е резултат от системното превръщане на политиката в мръсна дума през последните 33 г. и упоритото повтаряне, че сме лош материал. Ще убедим българите, че имаме бъдеще като народ и държава. Страната ни е изправена на прага на оцеляването, затова отиваме не на избори, а на референдум, който трябва да спечелим, за да не бъде доунищожена страната. Изпълнен съм с голяма надежда, защото виждам все повече хора да вярват в себе си", каза Костадинов пред препълнената зала 4 във Фестивалния и конгресен център.

Той подчерта, че от 3 месеца „Възраждане" е първа политическа сила въпреки притеснителните грешки на социолозите и декларира, че партията ще управлява единствено и само с българския народ, а не с политическите фракции на чужди посолства. „Рим не е построен за един ден, ако не сформираме правителство сега, ще стане на следващи избори. Те са най-добро нещо в една демокрация. „Възраждане" няма горна граница на растежа и ще управлява, но колкото по-бързо стане това, толкова по-добре, тъй като ако бюджетният дефицит надмине 9 млрд. лв., държавата ще е в технически фалит и ще ни е много по-трудно", посочи Костадинов.

Той бе категоричен, че икономиката на страната се саботира отвътре, от самите досегашни управляващи. „Ако искаме това да спре, трябва да запазим финансовата си независимост и валутата си, защото политически суверенитет отдавна нямаме, военен -също, а хранителният е застрашен, тъй като само 20 на сто от стоките в магазините са родно производство", изреди Костадинов. Като приоритетна задача той посочи нормализирането на отношенията с Русия, чийто срив под американски диктат е довел до ръба българската икономика.

Костадинов окачестви идеята да се повишават данъци в момент на криза като лудост. Той подчерта, че качественото образование е ключово за развитието на страната и обеща възстановяване на възпитанието в училище и повече права за учителите. „България може да увеличи населението си до 10 млн. души и да стане просперираща държава, колкото и невероятно да звучи това. За да успеем, трябва да преминем вододела на разделението, защото обединен народ с твърди водачи няма как да бъде победен", призова симпатизантите на „Възраждане" Костадин Костадинов.

При представянето на листата от кандидати за народни представители той подчерта, че част от тях са сред учредителите на партията, повечето имат политически опит, някои и като общински съветници. „Изборът им бе естествен и ясен преди повече от година", каза лидерът на „Възраждане".

Партията избра да говори за култура чрез спектакъл. В Деня на Съединението, 6 септември, политическата организация подарява на варненци спектакъла за пробуждането на българския народ „Възраждане" с участието на Николай Урумов. Публиката може да го види при вход свободен от 19 ч във Фестивалния и конгресен център.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Отечествен Фронт

Костадинов пребива Сорос, Кирил Петков и трансджендъра Емили в предизборно видео (ВИДЕО) Оригинално предизборно видео сподели лидера на партия „Възраждане“ Костадинов. В личния си фейсбук профил Костадин Костадинов сподели видео от страницата "Bonchev leaks" с кадри в стил Кечмания, на които спуква от бой лидера на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, а Лена Бориславова гледа безпомощно отстрани на ринга. Под ударите на Костадинов попадат също бившият депутат от ПП Христо Петров - Ицо Хазарта, трансджендърът Емили с тротинетката, депутатът от БСП Явор Божанков. Появява се и Асен Василев, който подкрепя Джордж Сорос, водейки го към ринга. Малко след това и те попадат под крошетата на лидера на „Възраждане“. https://trud.bg/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/

06.09.2022 09:20:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.