• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Живко Коцев за убийството на Пейо Пеев: Възможно е да има още задържани

Живко Коцев за убийството на Пейо Пеев: Възможно е да има още задържани

/КРОСС/ Допускаме версията да има още лица, които са оказали помощ на извършителите на убийството на Пейо Пеев. Възможно е да се разшири кръга на обвиняемите лица. Това каза главният секретар на МВР Живко Коцев в предаването „Тази събота" по бТВ.

Габриела Славова и Красимира Трифонова са задържани, като Габриела е пусната под домашен арест, за да гледа децата си. Те обаче са под закрила, обясни той.

Основната версия за убийството е спор за родителски права. Коцев заяви, че експертизите ще дадат още светлина за развитието на престъплението.

„За втората фаза ще представим допълнително доказателства, които да го уличат и да се обоснове постоянното задържане на Габриела", каза главният секретар на МВР.

Допуска се версията да има още хора, оказали помощ на извършителите.

„Възможно е да има и други задържани и кръгът на обвиняемите да се разшири. Може да са помогнали за укриване на автомобила, тялото, да се заличат следите. Доказано е, че жертвата е удушена. Има шокиращ запис, който се използва за нуждите на наказателното производство", каза Коцев.

Автомобилът на мъжа е открит в гора близо до хижа „Алеко". Има данни, че тъщата е закарала колата там, затова се разследва и как се е прибрала.

Коцев заяви, че има данни, че Пейо Пеев е бил тровен с опиати и си е направил изследвания седмица преди убийството.

„Засега не знаем какви са резултатите, но ще направим повторни такива", заяви Коцев.

По убийството в Цалапица главният секретар на МВР коментира, че Рангел Бизюрев, който е основният заподозрян, се очаква да бъде екстрадиран в България от Дания.

„Трудно беше да се локализира, защото той се е местил постоянно в европейски държави, не е стоял на едно място", заяви още Коцев.

Той коментира и разследването срещу Васил Божков, като поясни, че той е един от проверяваните лица във връзка с убийството на Алексей Петров. „Васил Божков е един от много проверяваните лица за съпричастност към извършеното престъпление", поясни Живко Коцев.

Работи се по случая с убийството на Кирил Русев, заради което са отстранени от длъжност трима гранични полицаи, които са били на смяна. „Изяснено е кой е минал, как е минал, какви са били действията, кой е служителят, който е извършил проверката. Знаем всеки един какво е правил в момента на преминаването на Петър или Александър", обясни главният секретар на МВР и допълни, че очаква резултати съвсем скоро.

бТВ, „Тази събота"

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/biox

27.01.2024 21:28:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.