• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Мира Кожухарова: В плато на епидемията сме, случаите нарастват бавно, но сигурно

Мира Кожухарова: В плато на епидемията сме, случаите нарастват бавно, но сигурно

/КРОСС/ В момента не сме в пик на епидемията от коронавирус, има забавяне на процеса на разпространение. Процентът на положителните проби обаче продължава да нараства бавно и сигурно.

"Може да се дължи и на активното говорене по темата - още от края на август месец имаше много предупреждения. Мисля, че нашият призив беше чут, особено от хората, които трябва да се пазят", каза съветникът на министъра на здравеопазването Мира Кожухарова.

Тя е удовлетворена от това развитие, тъй като по този начин се осъществява една от целите на епидемиолозите. Целта е да не се блокира сериозно здравната система. Епидемията така или иначе не можела да бъде спряна, но е важно хората да могат да се лекуват.

Грип ще има тази година, няма основание да се смята, че грипната вълна ще ни подмине, но както и миналата година, коронавирусът ще бъде доминиращ. На практика леките случаи на коронавирус не могат да се различат без специфично изследване от грипа, затова трябва да се посещава лекар.

Миро Кожухарова препоръчва възрастните хора и тези с хронични заболявания да се ваксинират и срещу грип, като припомни, че държавата поддържа и специална програма.

По традиция българите не се ваксинират срещу грип, което не е добре, оцени Кожухарова.

Това е положението и с ваксинацията срещу COVID-19 - тя върви бавно и мъчително. Колегите броят всеки ден броя ваксинирани, посочи Кожухарова. Към момента малко над 20% са преминали през пълния курс на ваксинация. Учудва ме, че това продължава, тъй като толкова много чакахме да се върнел към нормалността, коментира епидемиологът

Най-вероятно МЗ ще вземе решение за поставяне на трета доза за хора, които не реагират достатъчно добре на първите ваксини. Това се отнася за хора с потисната имунна система, посочи Кожухарова и поясни, че има разлика между трета доза и реваксинация.

Реваксинацията се отнася за хора над 65-годишна възраст и хора с хронични заболявания. За такова решение все още не се мисли у нас.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

20.09.2021 10:15:38

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Мафиозите в урановите мини: https://is.gd/R5OJsF ☞Войната между мафиозките кланове е балсам за душата на редовия българин.: https://uni.su/G1nILh ☞От хилядолетия жидовете-канибали-сатанисти властват на планетата Земя. ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg ☞Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://uni.su/d0K9lI ☞Не случайно в щаб-квартирата на търговците на женска плът във Виена, където докарват отвлечените момичета за „обучение“ и препродаване, през 2013 година, турскоговорящи мангали превърнаха една сладкарница в месарница, за да преработват телата на ежедневно избиваните чрез изтезания момичета, в кайма: http://tiny.cc/x9krbz ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞ ☞Казах.

20.09.2021 01:52:19

Al Jazeera Balkans

За БГ-мафията и диктатора-канибал Боко-българоубиеца - Bulgaria: At the Crossroads: https://youtu.be/Mvjyh8Z-D4Q

20.09.2021 01:50:55

Киро жарта

Помака Сюлейман Паси на кайма: Соломон Паси - антиваксърството да бъде криминализирано!: https://tinyurl.com/j4fxnyjd

20.09.2021 01:49:38

Кремена от Стара Загора

Д-р Стоян Александров - лъжат, няма умрели от ковид: https://tinyurl.com/2fhkuuwt

20.09.2021 01:48:15

Кристина-хотел Принцес: Fick die Polizei

Wald Drache-Fick die Polizei[I]: https://tinyurl.com/md9xfr9c Wald Drache-Fick die Polizei[II]: https://tinyurl.com/xe6yapyr Wald Drache-Fick die Polizei[III]: https://tinyurl.com/3fkytvyr Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: https://tinyurl.com/37ja5wtm

20.09.2021 01:47:43

Райхсфюрер Химлер

Военно положение, полеви военни съдилища и разстрел на всички сводници, своднички, трафиканти на хора и дрога, и на всички гадове които проповядват задължителното ваксиниране и задължителното носене на маски, разстрел на всички попове-ченгета забраняващи аборта след изнасилване и насаждащи задължителна ваксинация. Разстрел на всички милиционерски копелдаци които са тормозили хората заради маските и личните карти, РАСТРЕЛ! Това са творения на антихриста и се премахват само с куршум в главата. Трепане на ковид-милиционеро-сатанистите до крак е спасето на човечеството от тези творенията на дявола, желаещи да унищожат човешката раса. Трепане на дяволските изчадия му е майката. Всичко друго е ташак.

20.09.2021 01:45:12

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤... ¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

20.09.2021 01:44:43

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

20.09.2021 01:43:46

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

20.09.2021 01:43:16

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ДАНС е тънкото място на веригата, където се приемат и подменят протоколите.: https://tinyurl.com/29d78x7r ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

20.09.2021 01:42:32

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, с магнетрони от микровълнови печки, срещу неудобни на някого хора не са нещо ново във Виена. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички български проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за тровене и следене.: https://uni.su/3mSExk

20.09.2021 01:41:23

Кристина-хотел Принцес

Как с кражба на лични данни жена изтегли 40 000 лв. бързи кредити - коментар на експерти: https://tinyurl.com/sntx2xm6

20.09.2021 01:40:03

✞❤Бай Пешо от Черешките❤

Ето какви злоупотреби могат да се направят с получените от вас данни: 1. Откриване на кухи фирми и кражби на ддс. 2. Сключване на фиктивни сделки. 3. Получаване на бързи и бавни кредити с чужди лични данни. 4. Заплахи, изнудване и рекет. 5. Грабежи и кражби. 6. Унищожаване и придобиване на чужди бизнеси. 7. Покупки с чужди данни. 8.Имотни измами и престъпно придобиване на чужди имоти жилища къщи парцели. 9. Телефонни измами. 10. Изборни измами. 11. Дискредитиране чрез публикации от чуждо име. 12. Запори на заплати и имоти, и съдебен терор над милиони български граждани, и принуждаването им по съдебен ред да доказват, че са невинни.

20.09.2021 01:39:20

Гюлчен

Свръхвисокочестотни облъчватели използани от службите срещу неудобни на властта, разкрити от проф. Георги Василев и Маргарита Михнева: https://youtu.be/fCItxVo5fZ0

20.09.2021 01:38:24

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://clck.ru/HmvbY ☞Но наближава видов ден: https://uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престапници ще бъдат с пранги, пратени на каторга доживот: https://uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали дерибеи-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞За куршума няма недосегаеми, а куршуми има за всички сводници, милиционери и политици-българоубийци.: https://uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞☞Казах.

20.09.2021 01:37:12

Даниела Пенкова

Казало говното Мира Кожухарова и цопнало в нужника!

20.09.2021 01:36:17

САТАНА

☠.¸¸¸Боко-българоубиецо, камбаната отдавна бие за теб, поп скоро да те опява, мръсна гадна долна милиционерска пачавра доносническа!: https://uni.su/NCmzlQ .¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.

20.09.2021 01:34:51

Велзевул

ГЕНОЦИД: Дават на прокурор 34-годишна, нарушила карантината в Комарево: https://tinyurl.com/ttfcfyh9 ☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за българоубийците Бойко Борисов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

20.09.2021 01:32:25

✞❤Бай Пешо с ладата❤

Няма вирус. Тровят ни с Н9879. Знаете ли какво е химически пневмонит? Това е химическо натравяне с азотен диоксид, торий, тритий или други бойни отровни вещества като Н9879. Предизвиква следните симптоми: кашлица, двойна бронхопевмония, задух, световъртеж, висока температура, загуба на обоняние. Тези симптоми 100% съвпадат с к-вид. Няма вирус, който да трае 9 месеца. Тровят ни с Н9879 за да предизвикат „нови случаи на заразени“ и умрели. Говорим за ГЕНОЦИД. Респираторни заболявания могат да се имитират, планирано, с умерени дози БОВ. Например, зарин или хлорпикрин.: https://tinyurl.com/2fhkuuwt

20.09.2021 01:31:53

Сатоши Накамото

Изискването на данни за имуществото на хората, разкрива нечистете цели на преброяването. Данните ще обслужат НАП, саниращата държавна мафия, милиционеро-домовите крадци, банковата мафия с бързите кредити, телефонните измамници, имотната мафия и много други народни изедници. Броя на населението те го знаят от Ной, НАП, ГРАО и МВР! Целта им е чрез придобитата конкретна информация, да ограбят парите, имуществото и жилищата на народа, тъй като на санирането се вързаха само най-алчните и прости дебили, сега измислиха преброяването, като инструмент да ни ограбят. Данните могат да изтекат от самите преброители, както знаем те вършат тази работа за жълти стотинки и информацията може лесно и евтино да бъде купена от тях. Следващото място е общината, където преброителите ще оставят протоколите. От там също може евтино да бъде купена информацията, имайки в предвид, че срещу прилична сума даже кмета сам ще предостави данните. И последната инстанция НСИ ще предостави по задължение данните на службите и на даржавата, а както знаем, министрите са най-големите престъпници които са всъщност представители на определени мафиозки кланове-партии. Следва и възможността някой спец да си дръпне данните от сървърите на НСИ, когато бъда качени там, и да прави с тях после каквото си поиска. Аз такива данни няма да дам на никого. Който разбрал, разбрал.

20.09.2021 01:31:28

✞❤Бай Пешо от Черешките❤

Вирус НЯМА. Това е медицински и научен ФАКТ. В никоя лаборатория в света не е открит вирусен изолат, нито е намерен генома на „вируса. Няма НИТО ЕДНА научна публикация, доказваща съществуването на вируса. Симптомите на „Ковид“ са същите като при химически пневмонит – химическо отравяне с радиоактивен торий. Целта на този геноцид е да се намери повод за ТЕСТОВЕ, МАСОВИ ТЕСТОВЕ. Тестовете НЕ МОГАТ ДА ОТКРИВАТ „вируса“, а са инструменти за кражба на ДНК. Трябват им ДНК пробите на всички за ДНК паспортизация.: https://tinyurl.com/jf79k8e3

20.09.2021 01:30:34

Кристина-хотел Принцес

Проф. Иво Христов за промяната на човешкия геном, целите на глобалистките елити и коронавируса: https://tinyurl.com/5d8my6x3

20.09.2021 01:30:08

Червена шапчица АРМАТКА

Народе, НА ОРЪЖИЕ! Жидовете-човекомразци искат да ни изтребят с доброзорно-принудителна и задължителна ваксинация, и принудително носене на маски: https://uni.su/NrWc0f

20.09.2021 01:29:34

Милена от Велико Търново

Д-р Джуди Миковиц и д-р Шери Тенпени_Ваксинно-Разпръскване: https://tinyurl.com/vbxv4nvj

20.09.2021 01:29:09

Папеса Йоанна

Д-Р_Чарлз-Хоф_Ковид ваксината: https://tinyurl.com/6tprnt2v

20.09.2021 01:28:43

Кристина-хотел Принцес

Какво представлява ковид, маските и ваксините: https://tinyurl.com/29v77kj9

20.09.2021 01:28:18

Светла Георгиева

Милиционери-българоубийци, демаскирайте децата!: https://tinyurl.com/8sf6svpc

20.09.2021 01:27:54

Кремена от Стара Загора

Ваксина=ИМПРЕГНИРАЩА ОТРОВА! Не само с ваксините внасят в телата наночастици графен-оксид, нои с тестовете, и маските също се вкарва това вещество-убиец.

20.09.2021 01:27:25

Стар български лекар

Проф. Кожухарова да вземе да се свърже с проф. Аргирова, да поканят 5-6 математици, толкова развълнувани журналисти, още политици, адвокати, няколко напредничави студенти по медицина, радио и телевизионни водещи и пр.и пр....и да уточнят в плато ли сме или пъплим към върховете на епипандемията. Че хората стават разногледи... И да не забравят най-важните плашилници доц... Кунчев и неуморимият пенсионер проф. Кантарджиев...

19.09.2021 19:58:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.