• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Проф. Кожухарова: Ваксинирането ни дава възможност да не променяме начина си на живот

Проф. Кожухарова: Ваксинирането ни дава възможност да не променяме начина си на живот

/КРОСС/ "Вече сме в четвъртата вълна на пандемията, в нейното начало", заяви пред БНР епидемиологът проф. Мира Кожухарова, съветник на министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров. Тя уточни, че над 4% положителни проби вече е сигнал за развитие на епидемична вълна.

Нараства броят на болните, които се нуждаят от хоспитализация и това е обезпокоително, подчерта проф. Кожухарова и добави, че това е показател, който много внимателно се следи, за да се въвеждат съответни мерки.

"Разчитаме да е поне по-краткотрайна тази вълна. Броят на хората, които имат имунитет има значение върху интензивността", обясни епидемиологът.

Тя отново подчерта, че по-млади хора са засегнати от Covid-19 при настоящата вълна:

"Все още няма данни за тежко протичане при деца и млади хора".

По думите на проф. Кожухарова разполагаме с възможно най-сигурното средство срещу Делта вариантът - ваксините:

"Наличните към момента ваксини се оказва, че са ефективни. Така че имаме в ръцете си едно реално, а не имагинерно средство за повлияване на епидемията".

"Ваксинирането ни дават възможност да не променяме начина си на живот", категорично подчерта проф. Мира Кожухарова и добави, че ваксинацията е най-демократичното средство в медицината, защото тя е еднаква за всички:

"Ваксината ни дава равенство, което в медицината е много важно. ... Не става дума за дискриминация, а за възможност, от която можем да се възползваме".

Проф. Кожухарова подчерта, че продължава дискусията дали е необходимо поставянето на трета доза от ваксината и на кои хора:

"Препоръката на СЗО е да се поставят ваксини на повече хора, вместо да се насочва ваксинирането към поставяне на трета доза".

В предаването "Неделя 150" съветничката на министъра на здравеопазването коментира мерките при увеличаващия се брой заразени:

"Не се разхлабват мерките, а се прецизират. Хората, които са ваксинирани, които са преболедували и който в момента е известно, че не са заразени с коронавируса, не са опасни за хората, с които контактуват, а и за самите тях няма опасност".

Според нея би могло да се контролира дали персоналът на заведенията е ваксиниран.

"Не говорим за силово въвеждане на ваксинация", категорична беше проф. Кожухарова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Астарот

Както времето на соца, така и сега, в правителствена болница, са били убивани, и се убиват неудобните на властта.: https://tinyurl.com/2me4n2c2

24.08.2021 00:11:13

Астарот

По времето на соца, в зората на демокрацията, а и сега, в правителствена болница, са били убивани, и се убиват медикаментозно неудобните на властта.: https://tinyurl.com/73t4spkr

23.08.2021 01:51:05

Папеса Йоанна

Доктор Чарлз Хоф: Ковид инжекциите неизбежно ще предизвикат съсиреци в кръвоносните ви съдове! По-вечето ваксинирани за К19 ще умрат до 2025 от сърдечна недостатъчност! Задава се невиждан болшевико-жидовски, милиционеро-медицински ГЕНОЦИД!: https://tinyurl.com/6tprnt2v

22.08.2021 22:56:05

Сатър Балтиев

Съдебна бухалка срещу неудобните на Борисов: https://youtu.be/B_juAajWEZg

22.08.2021 22:55:11

Пророк Илия

Целта на Боко-българоубиеца: Аз ще се върна един ден: https://youtu.be/kWzZISm4pmg

22.08.2021 22:54:11

Елтимир

Al Jazeera за диктатора Боко-българоубиеца - Bulgaria: At the Crossroads: https://youtu.be/Mvjyh8Z-D4Q

22.08.2021 22:53:10

Рез Главинчев

Бойко Борисов ми предложи да извърша убийство.: https://youtu.be/B3Ypv6ihaIs

22.08.2021 22:51:45

Айше

Циганка пита Бойко Борисов "Къде са милиардите?" 8.2021: https://youtu.be/RjRM_91OIwI

22.08.2021 22:50:19

Айше

Правителството на Радев ще ВКАРВА Тaлибaни в България: https://youtu.be/yyCiOZRpEZA

22.08.2021 22:49:34

Юлиана

Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: https://youtu.be/3l2VkwHiNeI

22.08.2021 22:48:54

Гюлчен

Свръхвисокочестотни облъчватели използани от службите срещу неудобни на властта, разкрити от проф. Георги Василев и Маргарита Михнева: https://youtu.be/fCItxVo5fZ0

22.08.2021 22:48:10

Светла Георгиева

Милиционери-българоубийци, демаскирайте децата!: https://tinyurl.com/8sf6svpc

22.08.2021 22:47:27

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Илюминатите-сатанисти от световното задкулисие искат да ни превърнат чипирани, безправни и безимонти роби-биороботи, но ние няма да им позволим: https://tinyurl.com/5fxdef6u

22.08.2021 22:47:02

Кристина-хотел Принцес: Fick die Polizei

Wald Drache-Fick die Polizei[I]: https://tinyurl.com/md9xfr9c Wald Drache-Fick die Polizei[II]: https://tinyurl.com/xe6yapyr Wald Drache-Fick die Polizei[III]: https://tinyurl.com/3fkytvyr Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: https://tinyurl.com/37ja5wtm

22.08.2021 22:46:29

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

По закона за администрацията чл.14, ал. 4, гражданинът Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и женска плът. Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкарац, сле което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек, за да измъкне Борисов от чешкият затвор. Така, вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. Очевадно е, че за световното юдо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват бепрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. Диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак. Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: https://tinyurl.com/nh3sb4tp

22.08.2021 22:43:33

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Бойко Борисов се изплати за предателството към Сретан отдавна, през Ники Гигов и србинът М. Пушица, бивш президент на Партизан Белград, с оръжейни сделки. Оръжието на клана на Веля Неволя, е от Боко Мазника от Брег. Много е вероятно и месомелачката на човешко месо в Ритопек, да им е подарък от Канибала Бойко Борисов, той вероятно разполага с доста такива машини в подземията на Банкя, и в другите му имоти, в България и чужбина, които не са на негово име, но са негови: https://tinyurl.com/vhu95fd4

22.08.2021 22:43:00

Анонимен

Бай Миле в разговор със Сретен Йосич: Бойко взе парите! Още преживе убитият хроникьор на мафията Георги Стоев неведнъж бе описвал близостта между бай Миле, Славчо Христов и Бойко Борисов. Бисеров твърди, че в делото никъде не се споменава, че вътрешен министър и главен секретар са заловили сръбския наркотрафикант. Това било дело единствено на бившата НСБОП. Борисов пък каза, че заслужавал орден „Стара планина” за работата си като генерален секретар на МВР. Междувременно стана ясно, че Белградският съд потвърди новината, че Борисов е призован като свидетел на делото срещу Сретен Йосич. Вероятно е и да бъде направена очна ставка между двамата.

22.08.2021 22:41:32

Райхсфюрер Химлер

Военно положение, полеви военни съдилища и разстрел на всички сводници, своднички, трафиканти на хора и дрога, и на всички гадове които проповядват задължителното ваксиниране и задължителното носене на маски, разстрел на всички попове-ченгета забраняващи аборта след изнасилване и насаждащи задължителна ваксинация. Разстрел на всички милиционерски копелдаци които са тормозили хората заради маските и личните карти, РАСТРЕЛ! Това са творения на антихриста и се премахват само с куршум в главата. Трепане на ковид-милиционеро-сатанистите до крак е спасето на човечеството от тези творенията на дявола, желаещи да унищожат човешката раса. Трепане на дяволските изчадия му е майката. Всичко друго е ташак.

22.08.2021 22:39:51

Кристина-хотел Принцес

КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ФАКТ.

22.08.2021 22:38:37

Луцифер

Наистина важният въпрос е ЗАЩО умират след втора доза? Какво се слага с тази „втора доза“? Какво е SPIONs? Може ли Мак-адрес да се присвои на живо човешко същество псредством DARPA гел? Какво е Internet of things (IoT) и какво е Internet of bodies (IoB)

22.08.2021 22:36:49

ОМЕРТА

И Чоко И Боко ЗНАЯТ ЗА МАК-АДРЕСИТЕ ВЪВ ВАКСИНИТЕ! Този ФАКТ вече няма как да се скрие. Дори СЗО не го отрича, а италианското правителство го каза в прав текст: да, ваксинираните се следят с GPS. Запомнете моя коментар: след месец-два в световен мащаб с КУРона-бесието ще бъде приключено. Ще има Трибунал. Затова НЕ се панирайте за новата втора доза! Жалко е само, че толкова енергия (физическа, финансова и психическа) се вложи в разиграването на този ГНУСЕН цирк!

22.08.2021 22:33:55

Кремена от Стара Загора

Ваксина=ИМПРЕГНИРАЩА ОТРОВА Не само ваксините внасят в телата графен-оксид, и с тестовете също се вкарва това вещество.

22.08.2021 22:31:33

Червена шапчица АРМАТКА

България след 1944 г. е една марионетка люшкана от изток до кораба в Малта и след това робиня на Тел Авив и САЩ !

22.08.2021 22:28:51

Кристина-хотел Принцес

Евакуацията и „военното положение“ се разглеждат като Вариант Б за полу-насилствена ваксинация на народите, които са пропуснали да се оваксат (разбирай не искат да си вкарат високотехнологичен нано-гел). Доколкото знам вече се приготвят спортни зали и се предвижда инсценирането на пожари и други бедствия за да има повод за „масова евакуация“, „за наше спасение“… А какво е редно да се направи когато много хора са събрани на едно място, има „опасен вирус“ и сме закупили 14 милиона ваксини? Забележи че закона за извънредните ситуации беше приет ПРЕДИ да се даде старт на пЛандемЯта.

22.08.2021 22:26:18

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

1. Румънците спечелиха битката!!! Правителството започна да затваря всички центрове за ваксинация. 70 % от населението отказва да се ваксинира и всички мерки за прилагане са се провалили! Експертизи доказват графен оксид във ваксините 2. Парламента на Дания гласува прекратяване на ВСИЧКИ ковидиотски мерки, в.т.ч маски, тестове и ваксини 3. В Испания 2 експертизи доказаха наличие на графен оксид в маските тестовете и ваксините

22.08.2021 22:19:03

Архангел Амбриел

Вещицата от СЗО Олга Сотирова да бъде потопена в казан с говна и после изгорена на клада на жълтите павета! Пандемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред.: https://tinyurl.com/4vtr7haf

22.08.2021 22:18:11

Гюлчен

Изтече графика на самолетите заразяващи градовете в България: https://tinyurl.com/zjxvtrpu График на Самолетите на СЗО за територията над България! София пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Варна пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Русе пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Бургас пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Плевен пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Пловдив пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Смолян пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Търговище пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Силистра пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Видин пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Добрич пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Благоевград пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Перник пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Петрич пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Враца пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Шумен пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Велико Търново пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа Ботевград пръскане с Делта разтвор между 23:00 д0 1:00 часа

22.08.2021 22:16:36

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Севетът се управлява от тъмно задкулисие.: https://is.gd/dOfAhF ☞СЗО е творение на Дявола и има за цел превръщането на планетата Земя, в огромен концлагер.: https://uni.su/NlZFRM ☞По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, масово денонощно следене, задължителна ваксинация: https://uni.su/XEGgDL ☞Маски долу и куршум за всеки който призовава към задължетелно ваксиниране и задължително носене на маски, КУРШУМ!: https://uni.su/VGhcDZ ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://uni.su/ponGPj ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞Милиционери-българоубийци, защо заблуждавате народа, в света няма нито един умрял от коронавирус!: https://uni.su/G6csAY ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Който гласува за когото и да било, гласува за статуквото.: https://uni.su/2bjAqk ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

22.08.2021 22:08:54

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a

22.08.2021 22:02:13

Христо от Горна Оряховица

С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk

22.08.2021 22:01:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.