• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Левски и Черно море завършиха 0:0 в мач от шампионския плейоф на efbet Лига

Левски и Черно море завършиха 0:0 в мач от шампионския плейоф на efbet Лига

/КРОСС/ Левски и Черно море не успяха да се победят снощи на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов" и завършиха наравно при резултат 0:0 в един от най-чаканите сблъсъци от втория кръг на плейофите в Първата шестица на efbet Лига. „Сините" бяха по-активния тим през по-голямата част от срещата, но така и не създадоха нещо наистина толкова сериозно, за да стигнат до успеха. „Моряците", от своя страна, изчакваха търпеливо шансовете си имаха едно-две добри положения, но и те не можаха да се възползват от тях.

Мачът, обаче, ще се запомни с протеста на част от „сините" привърженици, които забавиха началото на двубоя с 12-13 минути. Феновете бяха на терена и опънаха транспарант против ръководството на „сините" пред вратата зад Сектор „Б" и отказваха да напуснат. След намесата на изпълнителния директор Даниел Боримиров и полицията протестиращите, обаче, се разотидоха.

След този двубой Левски, който има една една победа в последните си шест мача, събра 55 точки и изпревари Локомотив Пловдив, който е със същия актив, на четвъртата позиция. В следващия кръг предстои именно директен сблъсък между двата отбора на стадиона в парк „Лаута". В същото време Черно море пък си подсигури позицията в Топ 3 и си гарантира, че ще взема минимум бронзовите медали, след като към момента е втори с 66 точки, колкото има и ЦСКА. В следващия кръг „моряците" приемат шампиона Лудогорец.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.