• 26 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8068
  •  GBP / BGN 2.3463
  •  CHF / BGN 2.0847
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Радан Кънев: Резонно е решението на ПП-ДБ да откажат преговори с ГЕРБ за правителство

Радан Кънев: Резонно е решението на ПП-ДБ да откажат преговори с  ГЕРБ за правителство

/КРОСС/ Снощи в предаването „Още от деня" по БНТ Радан Кънев каза, че резонно е решението на ПП-ДБ да откажат преговори с ГЕРБ за правителство. „След като имаме позиция, че няма да участваме в правителство, защо да губим времето на ГЕРБ".

Мисля, че е разумно решението да не предлагат Борисов за премиер, но това си е тяхна работа в крайна сметка, смята Кънев.

Не виждам реванш на хоризонта, заяви Кънев. „Ако ще има такъв, избори ще има много оттук натък, но ако има реванш, ние трябва да сме много по-добре и много различно подготвени за него, ако смятаме да покажем солиден резултат".

10 г. в политиката са много време, много малко общи неща виждам от периода 2014 г. и периода от миналата година, българската политика се промени драматично много, не сме същите и ние, не са същите и ГЕРБ, не са същите и ДПС, смята Кънев.

Да направиш правителство с претенцията, че е двупартийно, когато имаш една четвърт от депутатите в парламента беше много голяма политическа грешка и го отдавам на политическа суета, обясни Кънев.

Аз съм убеден, че истината трябва да се казва или гледната точка, обясни Кънев. „Да минем от критиката към решения. Докато не се предлагат позитивни решения, няма особен смисъл от нея. Коалицията ПП-ДБ никога не е имала дори подобие на колективен формат за обсъждане, а камо ли на колективен формат за взимане на решения. Ето едно важно предложение."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Нино

Да, резонно, щото искат да вдигнат мизата. При тях всичко е въпрос на пари.

20.06.2024 17:51:14

Асен

Този какво се изказва пак, като че ли има значение неговото мнение

18.06.2024 18:26:14

Вили

Те просто се правят на интересни, това е.

18.06.2024 11:39:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.