• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Радан Кънев: Промяната няма как да се случи за 100 дни

Радан Кънев: Промяната няма как да се случи за 100 дни

/КРОСС/ Промяната няма по какъв начин да се случи за 100 дни. Tова съобщи евродепутатът от Европейската национална партия Радан Кънев пред Българска национална телевизия. По думите му по значимите въпроси не може да има политики на обособена партия - политика на Природен парк, политика на Българска социалистическа партия и политика на Има Такъв Народ. По спешните тематики би трябвало да има народен консенсус, другояче нацията и страната са слаби , посочи Радан Кънев.

Според него "в този момент ще дойдат избори" и отново ще се скарат. Трябва да има ясна политика на болшинството, на държавното управление, а не да има плаващи болшинства, сподели Кънев. Заради войната в Украйна, съгласно него, нямаме мощен външен министър, само че от време на време министър председателят може да компенсира отсъствието на всеки един министър, стига да усеща поддръжката на парламентарните си сътрудници, сподели Радан Кънев.

Евродепутатът се запита какъв е българският народен интерес във войната с Украйна. По неговите думи националният интерес е да няма война. Единственият метод да няма война и единственият метод да има мир е агресорът е да се върне там, където е бил преди 24 февруари , добави Радан Кънев. Според него това, което прави съветския президент Владимир Путин е, че изолира страната си за десетилетия напред и нанася рани, които мъчно могат да бъдат излекувани.

Радан Кънев: Янев и Нинова да решат дали са прочеченска съпротива или европейско държавно управление Изказването на Янев е директна опасност за външната ни политика По отношение на избора на нов шеф на Българска народна банка, Радан Кънев счита, че сегашната обстановка е демонстрация на политическа незрялост с непрекъснатите кавги за това кой ще оглави националната банка. Категорично процедурата би трябвало да стартира изначало , настоя Кънев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Депутат от германският Бундестаг, пред албанската телевизия ТВ Клан е изразил становище, че преговорите за членство на Албания и РС Македония трябва да започнат през юни и новото правителство на България е изразило позиция, че това може да се случи.

12.04.2022 00:46:36

Анонимен

Стоте дни не са перод на обучение за министри и други висши чиновници и България не може да чака 2 -3 години за тяхното възпитание и обучение! Някои имат нужда от едногодишен курс по "История на България" и по геополитика, други - по поведение в обществото и парламента, и т.н. След бойковите калинки явно ще почервенеем от славеви и кирови калинки!

11.04.2022 14:53:14

Анонимен

Българският евродепутат да не ни баламосва с вече баналните западни позиции по конфликта в Украйна, а да ни информира с въпросите пряко свързани с България, именно позицията на Брюксел по преговорите за присъединяването на РСМ и Албания към ЕС. Днес албанският премиер Еди Рама е пристигнал в Берлин и една от темите в разговорите с германския канцлер и президент е именно тази. Мнението на албанската страна, според албански журналисти е, че нагласата на европейските канцеларии е през юни преговорите да започнат и това ако не се случи по времето на френското председателство ще се настоява за отделянето на Албания от едновременно започване на преговори с тези на РС Македония.

10.04.2022 22:57:37

Анонимен

Тя, промяната не се случи и за 32 години с такива като теб, няма да стане и за още 30, а си тръгнал да ни баеш за уруки.

10.04.2022 15:19:05

Анонимен

Да, ама сто дни стигат за да се разбере ще има ли изобщо промяна. Има министри които си вършат работата, но Петков, Василев, Заков и Лорер, са просто говорещи глави. А и ПП не са политическа партия, а просто сбирщина, набедена за компетентна, така че съм силно скептичен за позитивна промяна. Оставям настрана че са силно задкулисни, с неясни мотиви и цели. Работят с лозунги и пожелания, а така работа не се върши.

10.04.2022 13:04:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.