• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Съпругът на звездата от „Залез“ Кристин Куин подаде молба за развод

Съпругът на звездата от „Залез“ Кристин Куин подаде молба за развод

/КРОСС/ Технологичният магнат от Лос Анджелис Кристиан Дюмонтет подаде молба за развод от звездата от „Продавам залез“ Кристин Куин. Предприемачът цитира „непреодолими различия“ като причина за тяхната раздяла и търси единствено правно и физическо попечителство над двугодишния им син. Това идва седмици след като г-н Дюмонте беше арестуван след предполагаем „домашен спор“, в който се твърди, че са замесени Куин и тяхното дете, Полицейското управление в Лос Анджелис каза пред информационната агенция PA.

„Заподозреният е хвърлил чанта, съдържаща стъклена бутилка, по жертвата, която е пропуснала, но е ударила дете на жертвата, причинявайки нараняване. „Детето е обслужено на място от парамедици“, каза говорител на полицията в Лос Анджелис. Според американски медии г-н Дюмонте е бил арестуван отново на 20 март за „нарушение на съдебна заповед“ и отхвърли всички обвинения срещу него.

Съдебните документи предполагат, че двойката е сключила законен брак през юни 2021 г., въпреки пищната им сватбена церемония, която се появява в трети сезон на Selling Sunset, който беше заснет през 2019 г. Куин се изстреля към славата, след като участва в пет сезона на хитовото шоу на Netflix Selling Sunset, което улавя живота на бляскави брокери във фирма за недвижими имоти от висок клас в Лос Анджелис. Родената в Тексас брокерка бързо спечели известност със своята откровена личност, усет за сделка и склонност към драма. 35-годишната несъмнено беше пробивната звезда в шоуто, което беше хит за рейтингите на Netflix по време на пандемията. Бяха потърсени представители на г-н Дюмонтет и Куин за коментар. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.