• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 3°C

Относно Лаура Кьовеши

Относно Лаура Кьовеши

/КРОСС/ Докато ние - българите, не осъзнаем, че нашето спасение е в собствените ни ръце, никой не може да ни помогне. Европейската прокуратура не се интересува как се ограбват българите, а как се ограбват европейските фондове!

Наивниците смятат, че Лаура Кьовеши ще ги защити от мутрите. На практика тя дори няма подобни правомощия, а единствено да брани парите на европейските данъкоплатци.

Корупцията може да се пребори единствено с почтени и морални политици, които да бъдат избрани.

Докато избираме крадци, ще ни управляват крадци! И докато не осъзнаем, че корупцията трябва да бъде изкоренена напълно, а не да се пънем и ние да сме в Солунската митница, промяна няма да има.

Непримиримост към всяка непочтеност - това е изходът. Защото след няколко дена Кьовеши ще си тръгне. А ние ще си останем оправени. Както искате го тълкувайте!

Елена Гунчева/фейсбук

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мартин Карбовски

БЕЗПОЛЕЗНАТА КЬОВЕШИ, БЕЗПОЛЕЗНАТА ЕВРОПА Всеки гражданин у нас е виждал на живо чиновник, който няма да му свърши работа. Ако гледате телевизия, знаете за какво става дума – телевизията непрекъснато дава чиновници, които няма да ви свършат работа.Общи приказки, няма да коментирам, ще работим в сътрудничество и взаимопомощ. Тия празни приказки се отрониха от устата на Главния европейски прокурор. А тук имаха надежди за вас, госпожо! Безполезната Европа е пречка пред Българската промяна. Още повече – в Европа са съучастници на българския разпад. Меркел е съучастник на Борисов. Вьорнер е съучастник в краденето на парите на европейските данъкоплатци, както и Вебер. Свинските черва стигат до Брюксел и оттам мирише рибата. Много тъжно и много антиевропейско става. Магнитски е американски закон. Европейските закони са неми и глухи за чаканата у нас справедловост. За какво си ни, Европо, ако лъжеш, мълчиш и мажеш като наш бай Ганьо? Европа трябваше да е надежда и решение. Безполезна е. А и корумпира. Спрете тая Европа!

12.06.2021 15:57:15

Татяна Кристи

Изгледах брифинга на Лаура Кьовеши пред българските медии. Знаете ли кое най-много ми хареса? Че Кьовеши е ужасно скучна, скучна в добрия смисъл на думата – толкова скучна колкото трябва да бъде всеки прокурор. Тя е като една безизразна кукла – монотонна и лишена от емоции. Такава каквато трябва да бъде един прокурор. Тя не се заиграва с популистки ремарки, не се прави на интересна, не се опитва да поучава, назидава или да се хареса. Тя е като един прекрасен прокурорски сфинкс, който говори сякаш сече по камък – точно, кратко, ясно, монотонно, без нищо излишно. Кьовеши подчерта, че не я интересуват субективни понятия като „вярвам, надявам се, очаквам…“ и натърти, че единственото, което я интересува са фактите и закона. Кьовеши каза, че не е нейна работа да раздава правосъдие, а да анализира факти и да ги представя като обвинения. Толкова е прекрасна в липсата й драма и на циркаджийски номера, на които сме се нагледали в изказванията на българската прокуратура и политиците от доскорошната крадлива власт, че ми се иска да я прегърна. До Кьовеши гешев изглежда като малоумен милиционер, завършил помощно училище, който се опитва да се прави на интересен и да говори пълни глупости –като участник в некадърно телевизионно шоу, направено за примитиви като самия него, който дори не е научили английски език, за да комуникира с хора, извън периметъра на зайчарника. Кьовеши дойде и показа как трябва да изглежда и говори един независим прокурор. Затова, когато тя бе номинирана – управлението на мутри-обединени, начело с герб, се опитаха да блокират кандидатурата й, чрез своите калинки в европейските институции. Но ще дойде Видов ден за българските крадливи корумпета, защото по-голямата работа вече е свършена от българските независими медии и граждански организации. Остава кражбите да бъдат легитимирани от европейската прокуратура и съд с адекватни присъди за всички заслужили.

11.06.2021 14:34:26

Анонимен

Само Крумовски закони ще оправят България. Доколкото ми е известно в Китай за финансови злоупотреби е налагано и смъртно наказание и не е чудно защо е толкова просперираща.

10.06.2021 16:56:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.