• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Антон Кутев: Силните ни говорители излязоха от обсега на медиите, не успяхме да прокараме идеите си

Антон Кутев: Силните ни говорители излязоха от обсега на медиите, не успяхме да прокараме идеите си

/КРОСС/ Левицата успя да предизвика изслушване на премиера Борисов, свързано с извънредното положение. Изпълни ли обаче ролята си това изслушване или всичко се сведе до едното уважение на опозицията, както каза Веселин Марешки? Темата коментира в предаването „Офанзива” по Канал 3 Антон Кутев от БСП. „Аз не мисля, че си изигра ролята, по две причини.

"Първо, защото ние не постигнахме това, което искахме с него. И второ, защото то можеше да е направено доста по-добро”, каза Антон Кутев.

„На практика се получи един чист пиар на Борисов. За мен, ние просто не отправихме верните послания в този разговор. Защото, в крайна сметка, това, което излезе и което беше всъщност съобщено и през медиите, беше, един вид, вие вземате мерки на парче, всичко е хаотично. За мен, не е това проблемът. За мен проблемът в това, което се случи през последните два месеца е, че всъщност политическата класа, навсякъде по света, особено в България, показа пълната си неспособност да се справя с кризисни ситуации, имам предвид в този случай правителството, основно”, допълни той.

„Въпросът е, че всъщност ние направихме… прекомерните мерки ще създадат онези проблеми, които чакат премиера само след няколко месеца”, на мнение е социалистът.

„В парламентарна република, на парламента, който е управляващият орган, ние му взехме правомощията и не му давахме да работи през това време, за сметка на което ги дадохме на министър Ананиев, който показа пълната си несъстоятелност в тази криза”, заяви Кутев.

„Армията за безработни е огромният проблем, който стои пред нас. И го предизвикаха те, Борисов и хората, които назначи за справяне с тази криза, те са причината за справяне с тази армия, в голямата й част”, подчерта Кутев.

Той коментира и предстоящия избор на нов председател на партията. Освен настоящия лидер Корнелия Нинова, той не изключи да има и още двама кандидати.

„Не и Корнелия да остане и сама накрая на изборите. БСП мина доста неадекватно през кризата, имаше лошо управление. Силните ни говорители излязоха от обсега на медиите, не успяхме да прокараме идеите си, ние изобщо не направихме каквото трябваше. Трябва да има промяна в начина, по който се управлява партията. Корнелия, ако смени малко подхода, ще се сменят резултатите. Популизмът е прекалено много в момента в БСП”, каза още Антон Кутев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.